whatsapp

Hanımlardan Mehmetçiğe Destek

SİVİL TOPLUM 27.03.2018 - 12:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hanımlardan Mehmetçiğe Destek

Seydişehirli gönüllü hanımlar Zeytin Dalı Harekâtına destek vermek amacıyla çalışma başlattı.
Gönüllü hanımlardan Fatma Görür, halkın bağışladığı paralarla imece usulüyle yapılan baklava börklerin satışından elde edilecek gelirin Mehmetçik Vakfına bağışlanacağını söyledi. Yapılan baklava ve böreklerin 150 tepsiyi geçtiğini kaydeden görür, ‘’Hanımlarımız örnek bir davranış sergileyerek Zeytin Dalı Harekâtına destek verdiler. Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yapılan bu harekât, Türkiye’nin güvenliği için yapılıyor. Sınır güvenliğimiz için terör örgütlerini hedef alan bu harekât aynı zamanda Bölge barışına hizmet edecektir. Mevzu ülkemizin güvenliği olduğunda hanımlar olarak her zaman her türlü fedakârlığa hazırız. Çünkü terörün acısını analar çekiyor. Bu amaçla gönüllü hanımlarla bir araya gelerek yaptığımız baklava ve börek satışlarından sağladığımız geliri Mehmetçik Vakfına teslim edeceğiz. Ordumuzun yaptığı bu operasyonu destekliyoruz. Her türlü ihtiyacı karşılamak için hazırız. Bizler de cephe gerisinde elimizden geldiğince destek olacağız"dedi.
Seydişehirli gönüllü hanımlar Zeytin Dalı Harekâtına destek vermek amacıyla çalışma başlattı.

Gönüllü hanımlardan Fatma Görür, halkın bağışladığı paralarla imece usulüyle yapılan baklava börklerin satışından elde edilecek gelirin Mehmetçik Vakfına bağışlanacağını söyledi.

Yapılan baklava ve böreklerin 150 tepsiyi geçtiğini kaydeden görür, ‘’Hanımlarımız örnek bir davranış sergileyerek Zeytin Dalı Harekâtına destek verdiler. Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yapılan bu harekât, Türkiye’nin güvenliği için yapılıyor. Sınır güvenliğimiz için terör örgütlerini hedef alan bu harekât aynı zamanda Bölge barışına hizmet edecektir. Mevzu ülkemizin güvenliği olduğunda hanımlar olarak her zaman her türlü fedakârlığa hazırız. Çünkü terörün acısını analar çekiyor. Bu amaçla gönüllü hanımlarla bir araya gelerek yaptığımız baklava ve börek satışlarından sağladığımız geliri Mehmetçik Vakfına teslim edeceğiz. Ordumuzun yaptığı bu operasyonu destekliyoruz. Her türlü ihtiyacı karşılamak için hazırız. Bizler de cephe gerisinde elimizden geldiğince destek olacağız"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.