whatsapp

Halk oylamasına doğru

SİYASET 14.03.2017 - 12:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Halk oylamasına doğru

AK Parti Seydişehir Teşkilatı yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini halka anlatabilmek için mahalle ziyaretlerine başladı.
Cumhuriyet tarihinde önemli bir dönüm noktası olacak olan Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini vatandaşa bire bir anlatmak için kolları sıvayan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, referandum çalışmalarına Tol, Karacaören, Kozlu, Tepecik, Saraycık kırsal Mahallesinden başladı. Partisinin İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ile Kadın Kolları Yönetiminin ve belediye Başkanının da kendisine eşlik ettiği mahalle ziyaretlerinde, Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin önemine dikkat çekildi. Seydişehir’de EVET oylarının Hayır'dan yüksek çıkması için çaba göstereceklerini dile getiren Konurer, mahalle halkına yeni sistemin siyasi hayata ve bürokrasiye katacağı yenilikleri anlattı. Mahalledeki erkeklerle kahvehanede buluşan İlçe Teşkilatı, "EVET" vermenin gerekliliklerini aktardıktan sonra mahalle sakinlerinin dertlerini dinledi.
AK Parti Seydişehir Teşkilatı yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini halka anlatabilmek için mahalle ziyaretlerine başladı.

Cumhuriyet tarihinde önemli bir dönüm noktası olacak olan Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini vatandaşa bire bir anlatmak için kolları sıvayan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, referandum çalışmalarına Tol, Karacaören, Kozlu, Tepecik, Saraycık kırsal Mahallesinden başladı. Partisinin İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ile Kadın Kolları Yönetiminin ve belediye Başkanının da kendisine eşlik ettiği mahalle ziyaretlerinde, Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin önemine dikkat çekildi.

Seydişehir’de EVET oylarının Hayır'dan yüksek çıkması için çaba göstereceklerini dile getiren Konurer, mahalle halkına yeni sistemin siyasi hayata ve bürokrasiye katacağı yenilikleri anlattı.

Mahalledeki erkeklerle kahvehanede buluşan İlçe Teşkilatı, "EVET" vermenin gerekliliklerini aktardıktan sonra mahalle sakinlerinin dertlerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.