whatsapp

Halk eğitimi merkezi kursları başlıyor

EĞİTİM 13.09.2018 - 11:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Halk eğitimi merkezi kursları başlıyor

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi, Ekim ayı başında başlayacağı kurslar için kayıtların başladığı bildirildi. Halk Eğitimi Merkezince, Okuma Yazma, El Sanatları, Bilişim Teknolojileri, Kültür Sanat, Müzik, Spor, Sınavlara Hazırlık, Mesleki Kurslar, Gıda, Muhasebe, Dil Eğitimi, Din Eğitimi, Tarım ve Hayvancılık, İletişim, Tehlikeli İş Kolları gibi başlıklar altında yüzlerce kurs açılacağı belirtildi. Kurum Müdürü Ahmet Refik Dereli, ‘‘ Ekim ayı başında kurslarımızı başlatıyoruz. İlçe halkımızın kurslara ilgisi bizleri oldukça memnun ediyor. Geçen eğitim öğretim yılında 460 kurs ve yaklaşık 10.000 kursiyerimizle sezonu kapattık. Aynı heyecanla yeni eğitim öğretim yılına başlıyoruz’ dedi. Dereli, Usta Öğretici olarak görev almak isteyenlerin 14.09.2018 tarihine kadar, Oryantasyon eğitimi almayan Usta Öğreticilerin ise 21.09.2018 tarihine kadar yeniden Halk Eğitimi Merkezine başvurmaları gerektiğini söyledi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, gerekli tüm duyuru ve bilgilerin resmi internet sitesin olan http://seydisehirhem.meb.k12.tr/ adresinden ve Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Facebook sayfasından yapıldığını, mağduriyet yaşanmaması adına dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi, Ekim ayı başında başlayacağı kurslar için kayıtların başladığı bildirildi.

Halk Eğitimi Merkezince, Okuma Yazma, El Sanatları, Bilişim Teknolojileri, Kültür Sanat, Müzik, Spor, Sınavlara Hazırlık, Mesleki Kurslar, Gıda, Muhasebe, Dil Eğitimi, Din Eğitimi, Tarım ve Hayvancılık, İletişim, Tehlikeli İş Kolları gibi başlıklar altında yüzlerce kurs açılacağı belirtildi.

Kurum Müdürü Ahmet Refik Dereli, ‘‘ Ekim ayı başında kurslarımızı başlatıyoruz. İlçe halkımızın kurslara ilgisi bizleri oldukça memnun ediyor. Geçen eğitim öğretim yılında 460 kurs ve yaklaşık 10.000 kursiyerimizle sezonu kapattık. Aynı heyecanla yeni eğitim öğretim yılına başlıyoruz’ dedi.

Dereli, Usta Öğretici olarak görev almak isteyenlerin 14.09.2018 tarihine kadar, Oryantasyon eğitimi almayan Usta Öğreticilerin ise 21.09.2018 tarihine kadar yeniden Halk Eğitimi Merkezine başvurmaları gerektiğini söyledi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, gerekli tüm duyuru ve bilgilerin resmi internet sitesin olan http://seydisehirhem.meb.k12.tr/ adresinden ve Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Facebook sayfasından yapıldığını, mağduriyet yaşanmaması adına dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.