whatsapp

Halk eğitim merkezi yılsonu sergisi

EĞİTİM 28.04.2018 - 13:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Halk eğitim merkezi yılsonu sergisi

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Bostandere, Dikilitaş, Ketenli Mahallelerinde yılsonu sergisi açıldı.
Halk Eğitimi Merkezi'nde açılan yılsonu sergisine Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, HEM Müdürü A. Refik Dereli, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı. Açılış öncesinde bir konuşma yapan Halk Eğitim Müdürü Refik Dereli, merkezde 7 den 77 ye her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlendiğini belirtti. Konuşmaların ardından yılsonu sergisinin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Kaymakam Aydın Erdoğan ve diğer protokol üyeleri kursiyerler tarafından el emeği göz nuruyla yapılan ürünleri inceledi. Serginin bir hafta açık kalacağı kaydedildi.
Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Bostandere, Dikilitaş, Ketenli Mahallelerinde yılsonu sergisi açıldı.

Halk Eğitimi Merkezi'nde açılan yılsonu sergisine Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, HEM Müdürü A. Refik Dereli, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı.

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Halk Eğitim Müdürü Refik Dereli, merkezde 7 den 77 ye her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlendiğini belirtti.

Konuşmaların ardından yılsonu sergisinin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Kaymakam Aydın Erdoğan ve diğer protokol üyeleri kursiyerler tarafından el emeği göz nuruyla yapılan ürünleri inceledi. Serginin bir hafta açık kalacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.