whatsapp

Halk Eğitim Merkezi yaz kursları açıyor

EĞİTİM 16.06.2017 - 10:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Halk Eğitim Merkezi yaz kursları açıyor

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Borazan, Temmuz ayı itibarıyla ilçe genelinde 15 yeni yaz kursu açacaklarını bildirdi.
Son başvuru tarihi 23 Haziran 2017 günü olduğunu belirten Mehmet Borazan, yaptığı açıklamada ilçe genelinde 3 Temmuz- 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında 6-14 yaş gruplarında açılan kurslarla çocukları çeşitli meslek dallarına yönlendirmeyi ve bazı branşlarda beceri kazandırmayı amaçladıklarını aktardı. Borazan, "Biz, kursları açmadan önce bir alan çalışması ve anket çalışması yaptık. Buna göre hangi dallarda kurs açmamız gerektiğini de tespit ettik. Çocuklarımız dinimizi daha iyi öğrenmeleri için; Kuran- ı Kerim, Temel Dini Bilgiler, Peygamberimizin hayatı, Namaz konularında 12 Kişilik Sınıflarda ve alanında uzman öğreticiler eşliğinde kurslarımız yapılacaktır. Kuran kursumuz hafta içi 5 gün sabah: 09:30 -12:30 saatleri arasında olacaktır. Kuran kurslarımız Merkez İlkokulunda yapılacaktır. Ayrıca Okçuluk, Gitar, Bağlama, İngilizce, Bilgisayar, Satranç, Hızlı klavye, Resim, Takı tasarım, Diksiyon, Hızlı okuma teknikleri, El sanatları ve talep edilen diğer kurslar açılacaktır. Kurslarımıza başvuru yapmak için şahsen Seydişehir Halk Eğitim Merkezine başvurmaları gerekmektedir.’’dedi.
Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Borazan, Temmuz ayı itibarıyla ilçe genelinde 15 yeni yaz kursu açacaklarını bildirdi.

Son başvuru tarihi 23 Haziran 2017 günü olduğunu belirten Mehmet Borazan, yaptığı açıklamada ilçe genelinde 3 Temmuz- 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında 6-14 yaş gruplarında açılan kurslarla çocukları çeşitli meslek dallarına yönlendirmeyi ve bazı branşlarda beceri kazandırmayı amaçladıklarını aktardı.

Borazan, "Biz, kursları açmadan önce bir alan çalışması ve anket çalışması yaptık. Buna göre hangi dallarda kurs açmamız gerektiğini de tespit ettik. Çocuklarımız dinimizi daha iyi öğrenmeleri için; Kuran- ı Kerim, Temel Dini Bilgiler, Peygamberimizin hayatı, Namaz konularında 12 Kişilik Sınıflarda ve alanında uzman öğreticiler eşliğinde kurslarımız yapılacaktır. Kuran kursumuz hafta içi 5 gün sabah: 09:30 -12:30 saatleri arasında olacaktır. Kuran kurslarımız Merkez İlkokulunda yapılacaktır. Ayrıca Okçuluk, Gitar, Bağlama, İngilizce, Bilgisayar, Satranç, Hızlı klavye, Resim, Takı tasarım, Diksiyon, Hızlı okuma teknikleri, El sanatları ve talep edilen diğer kurslar açılacaktır. Kurslarımıza başvuru yapmak için şahsen Seydişehir Halk Eğitim Merkezine başvurmaları gerekmektedir.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.