whatsapp

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Göreve Başladı

SİYASET 18.09.2017 - 11:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Göreve Başladı

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Ahmet Refik Dereli atandı.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü 2 yıldır vekâleten yürüten Mehmet Borazan’ın yerine asaleten Merkez İlkokul Müdür Yardımcısı Ahmet Refik Dereli atanarak göreve başladı. Göreve başlayan Dereli, Halk Eğitim Merkezinde elinden geldiğince güzel hizmetler yapmayı planladığını söyledi. 16 yıllık öğretmen olduğunu bildiren Dereli,"Van, Ahırlı, Seydişehir Merkez İlkokulunda öğretmenlik yaptım. Bugünde yeni görevime başladım. Halk Eğitim aktif bir görevdir.  İlçemizdeki sivil toplum kuruluş temsilcileri ve esnaflarımızla Seydişehir’de güzel projeler gerçekleştirmek için elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz." dedi.
Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Ahmet Refik Dereli atandı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü 2 yıldır vekâleten yürüten Mehmet Borazan’ın yerine asaleten Merkez İlkokul Müdür Yardımcısı Ahmet Refik Dereli atanarak göreve başladı.

Göreve başlayan Dereli, Halk Eğitim Merkezinde elinden geldiğince güzel hizmetler yapmayı planladığını söyledi.

16 yıllık öğretmen olduğunu bildiren Dereli,"Van, Ahırlı, Seydişehir Merkez İlkokulunda öğretmenlik yaptım. Bugünde yeni görevime başladım. Halk Eğitim aktif bir görevdir.  İlçemizdeki sivil toplum kuruluş temsilcileri ve esnaflarımızla Seydişehir’de güzel projeler gerçekleştirmek için elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.