whatsapp

Halk Eğitim Bu Yılki Son Sergisini Açtı

EĞİTİM 15.05.2018 - 04:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Halk Eğitim Bu Yılki Son Sergisini Açtı

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce, Özel Eğitim İş Uygulama Okulunda ev tekstil Ürünleri kursunun son sergisi açıldı.
Kursun engelli öğrencilerin velilerine yönelik açıldığını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli ‘’Velilerimiz okul bahçesinde çocuklarını boş oturarak beklemek yerine, kurslarımız sayesinde zamanı etkin ve verimli bir şekilde üreterek geçirdiler. Bu sebeple en çok önemsediğimiz kurslarımızdan biridir. Böyle kursların açılmasında her zaman yanımızda olan Kaymakamımız Sayın Aydın Erdoğan’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tahir Kibar’a, kurs hocamız Gülizar Tunca’ ya ve kursiyerlerimize çok teşekkür ederiz ’ dedi. Serginin açılışına Garnizon Komutanı Asteğmen Ferhat Yaray, Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Siyasi Parti Temsilcileri, Ümit Çocukları Derneği temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce, Özel Eğitim İş Uygulama Okulunda ev tekstil Ürünleri kursunun son sergisi açıldı.

Kursun engelli öğrencilerin velilerine yönelik açıldığını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli ‘’Velilerimiz okul bahçesinde çocuklarını boş oturarak beklemek yerine, kurslarımız sayesinde zamanı etkin ve verimli bir şekilde üreterek geçirdiler. Bu sebeple en çok önemsediğimiz kurslarımızdan biridir. Böyle kursların açılmasında her zaman yanımızda olan Kaymakamımız Sayın Aydın Erdoğan’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tahir Kibar’a, kurs hocamız Gülizar Tunca’ ya ve kursiyerlerimize çok teşekkür ederiz ’ dedi.

Serginin açılışına Garnizon Komutanı Asteğmen Ferhat Yaray, Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Siyasi Parti Temsilcileri, Ümit Çocukları Derneği temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.