whatsapp

Halil Kul AK Partiden aday adayı

SİYASET 10.11.2018 - 21:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Halil Kul AK Partiden aday adayı

İnşaat Müteahhitliği ve Sigorta sektöründe faaliyetleri bulunan Halil Kul, Seydişehir Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Seydişehir Belediye Başkanlığı için aday adayı başvuru dosyasını AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e teslim eden Halil Kul aday adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı. KUL, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Seydişehir’e hizmet etmek amacı ile bu yola çıktığını belirterek farklı vizyon ve genç bakış açısıyla yapılması gerekenlerin birlik ve beraberlik içinde halkımız ile başaracağımıza inancım tamdır” diyen KUL, “Bu vesile ile 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimler için aday adayı olduğunu seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi. Halil Kul kimdir Aslen Erzurum lu olup 1972 yılında Konya Ereğli doğumlu 1973 babamın Etibank tesislerinde işe girmesi ile Seydişehir yerleşti. İlkokul İhsan Tekin Ortaokul Mahmut Esat lise Seydişehir EML 1988 mezun oldum 92-93 yılları arası askerlik Kıbrıs ta yaptı. 94-96 yılları arası 3.ordu uzman çavuş olarak görev yaptı. 2005 yılında inşaat ve sigorta sektörüne girdi. Ayrıca MÜSİAD’ üyesi evli iki çocuk babası.

İnşaat Müteahhitliği ve Sigorta sektöründe faaliyetleri bulunan Halil Kul, Seydişehir Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Seydişehir Belediye Başkanlığı için aday adayı başvuru dosyasını AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e teslim eden Halil Kul aday adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı.

KUL, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Seydişehir’e hizmet etmek amacı ile bu yola çıktığını belirterek farklı vizyon ve genç bakış açısıyla yapılması gerekenlerin birlik ve beraberlik içinde halkımız ile başaracağımıza inancım tamdır” diyen KUL, “Bu vesile ile 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimler için aday adayı olduğunu seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

Halil Kul kimdir

Aslen Erzurum lu olup 1972 yılında Konya Ereğli doğumlu 1973 babamın Etibank tesislerinde işe girmesi ile Seydişehir yerleşti.

İlkokul İhsan Tekin Ortaokul Mahmut Esat lise Seydişehir EML 1988 mezun oldum 92-93 yılları arası askerlik Kıbrıs ta yaptı.

94-96 yılları arası 3.ordu uzman çavuş olarak görev yaptı. 2005 yılında inşaat ve sigorta sektörüne girdi. Ayrıca MÜSİAD’ üyesi evli iki çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.