whatsapp

Güz gülleri budanıyor

BELEDİYE 09.11.2017 - 12:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Güz gülleri budanıyor

Kadın işçiler, güz güllerinin budama ve bakımını yapıyor.
Seydişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı kadın işçiler, güz güllerinin budama ve bakımlarını yapıyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, olumsuz kent etkisini azaltabilmek ve her yeri çiçek bahçesine dönüştürmek amacıyla çalıştıklarını söyledi. Kadınların ana arterler ve kavşak noktalarındaki refüjlerde güz güllerini budayıp bakımlarını yaparak yabani ot ve ağaç yapraklarını temizleyerek yeni ekime hazırladıklarını dile getiren Tutal, şunları kaydetti: "Kadın işçiler, tüm şefkatlerini bitkilere vererek şehrin güzelliğine güzellik katmak için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bunlara kadın elinin değmesi ayrı bir güzellik veriyor. Kadınlarımızın işi severek yaptıklarına şahitlik ediyoruz. Dolayısıyla çiçek dikimi, bakımı, budamasına kadar kadınlarımızın daha hassas ve işini severek yaptığını görüyoruz. Severek yapılan her işten de verim alındığını biliyoruz. Çiçeklere bir anne şefkatiyle yaklaşıyorlar." 
Kadın işçiler, güz güllerinin budama ve bakımını yapıyor.

Seydişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı kadın işçiler, güz güllerinin budama ve bakımlarını yapıyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, olumsuz kent etkisini azaltabilmek ve her yeri çiçek bahçesine dönüştürmek amacıyla çalıştıklarını söyledi.
Kadınların ana arterler ve kavşak noktalarındaki refüjlerde güz güllerini budayıp bakımlarını yaparak yabani ot ve ağaç yapraklarını temizleyerek yeni ekime hazırladıklarını dile getiren Tutal, şunları kaydetti:
"Kadın işçiler, tüm şefkatlerini bitkilere vererek şehrin güzelliğine güzellik katmak için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bunlara kadın elinin değmesi ayrı bir güzellik veriyor. Kadınlarımızın işi severek yaptıklarına şahitlik ediyoruz. Dolayısıyla çiçek dikimi, bakımı, budamasına kadar kadınlarımızın daha hassas ve işini severek yaptığını görüyoruz. Severek yapılan her işten de verim alındığını biliyoruz. Çiçeklere bir anne şefkatiyle yaklaşıyorlar." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.