whatsapp

Günyeli kreşi açıldı

EĞİTİM 04.11.2017 - 22:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Günyeli kreşi açıldı

Pınarbaşı Mahallesi’nde kurulan Günyeli Kreşi törenle hizmete girdi. Kreşte çocukların ilgisini çekecek bir hayvanat bahçesinin olması da dikkat çekti.
Açılış törenine Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okulun açılış konuşmasını kurucusu Gülizar Bükücü yaptı. Bükücü katılımcılara ve kreşin açılışında emeği geçen eşine ve ailesine teşekkür etti. Amaçlarının sadece ticaret değil, canlarımızdan çok kıymetli olan çocuklarımıza iyi bir eğitim vermek olduğunu söyledi. Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye Belediye Başkanı Mehmet Tutal: “Bu okulun bir sene önce temelini atmıştık. Şimdi de açılışını yapıyoruz. Kısa bir sürede böyle güzel bir binanın yapımının hakkından gelmek başta büyük bir başarı. Türkiye’nin en ihtiyaç duyduğu noktalardan biri, çocuklarımıza milli değerlerimize uygun bir eğitim vermek. Ben de öyle diyorum ki buraya gelen yavrularımız bu manada iyi bir eğitim alacaklar. Kreş dediğimiz, anaokulu dediğimiz bu okullarımızın yaptığı işleri, önceleri anneler, babaanneler yapıyorlardı. Sosyal hayatın yoğunlaşmasından sonra artık böyle kurumlara ihtiyaç hasıl oldu. Bu manada da bu kreşler büyük bir boşluğu dolduracaklar. Bu kreşi kuran Gülizar Hanım’a, personelimiz olan ve hanımına destek veren eşi Arif Bükücü’ye ve ailesine ben de ilçemize böylesine önemli bir kurumu kazandırdıkları için teşekkür ederim. Kazançları bereketli olsun. İnşallah hayırlı olsun” dedi. Konuşmalardan sonra Günyeli Kreşinin açılış kurdelesi okulda öğretim gören minik çocuklarla beraber kesildi.
Pınarbaşı Mahallesi’nde kurulan Günyeli Kreşi törenle hizmete girdi. Kreşte çocukların ilgisini çekecek bir hayvanat bahçesinin olması da dikkat çekti.

Açılış törenine Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okulun açılış konuşmasını kurucusu Gülizar Bükücü yaptı. Bükücü katılımcılara ve kreşin açılışında emeği geçen eşine ve ailesine teşekkür etti. Amaçlarının sadece ticaret değil, canlarımızdan çok kıymetli olan çocuklarımıza iyi bir eğitim vermek olduğunu söyledi.

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye Belediye Başkanı Mehmet Tutal: “Bu okulun bir sene önce temelini atmıştık. Şimdi de açılışını yapıyoruz. Kısa bir sürede böyle güzel bir binanın yapımının hakkından gelmek başta büyük bir başarı. Türkiye’nin en ihtiyaç duyduğu noktalardan biri, çocuklarımıza milli değerlerimize uygun bir eğitim vermek. Ben de öyle diyorum ki buraya gelen yavrularımız bu manada iyi bir eğitim alacaklar. Kreş dediğimiz, anaokulu dediğimiz bu okullarımızın yaptığı işleri, önceleri anneler, babaanneler yapıyorlardı. Sosyal hayatın yoğunlaşmasından sonra artık böyle kurumlara ihtiyaç hasıl oldu. Bu manada da bu kreşler büyük bir boşluğu dolduracaklar. Bu kreşi kuran Gülizar Hanım’a, personelimiz olan ve hanımına destek veren eşi Arif Bükücü’ye ve ailesine ben de ilçemize böylesine önemli bir kurumu kazandırdıkları için teşekkür ederim. Kazançları bereketli olsun. İnşallah hayırlı olsun” dedi.

Konuşmalardan sonra Günyeli Kreşinin açılış kurdelesi okulda öğretim gören minik çocuklarla beraber kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.