whatsapp

Güneşli havanın keyfini çıkardılar

SİVİL TOPLUM 05.02.2019 - 22:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Güneşli havanın keyfini çıkardılar

Yoğun kar yağışının ardından vatandaşlar, güneşli havanın keyfini çıkardı. Bir ayı aşkındır Seydişehir’de etkili olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava, yerini geçici de olsa güneşli bir güne bıraktı. Havanın güzel oluşunu fırsat bilen vatandaşlar, soluğu dışarıda aldı. Gündüz saatlerinde güneşli havanın hâkim olduğu kentte, vatandaşlar uzun bir aradan sonra parklarda güzel bir günün keyfini çıkardı. Kahvehanelerin önü, iş yerlerinin damlarına konulan sandalyelerde vatandaşlar bir yandan ısınırken, diğer yandan da önlerine konulan sıcak çaylarını yudumladı. Şubat ayı olmasına rağmen kentte güzel bir hava olduğunu söyleyen vatandaşlar yürüyüş yaptı, bol bol gezerek güneşlendi. Vatandaşlar bu güzel havanın tadını evde değil de dışarda gezerek çıkarmak istediklerini belirtti

Yoğun kar yağışının ardından vatandaşlar, güneşli havanın keyfini çıkardı.
Bir ayı aşkındır Seydişehir’de etkili olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava, yerini geçici de olsa güneşli bir güne bıraktı.

Havanın güzel oluşunu fırsat bilen vatandaşlar, soluğu dışarıda aldı.

Gündüz saatlerinde güneşli havanın hâkim olduğu kentte, vatandaşlar uzun bir aradan sonra parklarda güzel bir günün keyfini çıkardı.

Kahvehanelerin önü, iş yerlerinin damlarına konulan sandalyelerde vatandaşlar bir yandan ısınırken, diğer yandan da önlerine konulan sıcak çaylarını yudumladı.

Şubat ayı olmasına rağmen kentte güzel bir hava olduğunu söyleyen vatandaşlar yürüyüş yaptı, bol bol gezerek güneşlendi.

Vatandaşlar bu güzel havanın tadını evde değil de dışarda gezerek çıkarmak istediklerini belirtti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.