whatsapp

Güle oynaya camiye gel projesi

BELEDİYE 06.09.2018 - 13:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Güle oynaya camiye gel projesi

Konya Büyükşehir Belediyesi ile İl Müftülüğünün, 7-14 yaş aralığındaki çocuklarda cami alışkanlığını oluşturmak için hazırladığı "Güle Oynaya Camiye Gel" Projesi kapsamında, 40 gün sabah namazına devam eden Seydişehir’li öğrenciler bisikletlerini aldı. Seydişehir ilçesinde 40 gün sabah namazına giden öğrenciler için Milli İrade Meydanında tören düzenlendi. Camiye gelen bin 344 öğrenciye bisiklet dağıtımı yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile İl Müftülüğünün, 7-14 yaş aralığındaki çocuklarda cami alışkanlığını oluşturmak için hazırladığı "Güle Oynaya Camiye Gel" Projesi kapsamında, 40 gün sabah namazına devam eden Seydişehir’li öğrenciler bisikletlerini aldı.

Seydişehir ilçesinde 40 gün sabah namazına giden öğrenciler için Milli İrade Meydanında tören düzenlendi. Camiye gelen bin 344 öğrenciye bisiklet dağıtımı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.