whatsapp

Gönüllü öğretmen ve kursiyerlerden maske üretimi

EĞİTİM 09.04.2020 - 13:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gönüllü öğretmen ve kursiyerlerden maske üretimi

Tüm Dünya’da ve ülkemizde yaşanılan Korona virüs felaketi sonrası artan maske talebi doğrultusunda Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri ve kursiyerleri HEM atölyesinde gönüllülük çerçevesinde cerrahi maske üretimine katkıda bulunuyor. Talep ve isteğe göre maske üreten Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri ve kursiyerleri bu sayede korona virüse karşı alınan önlemlere destek oluyorlar. Önemli günlerden geçilen bu süreçte kursiyerlerin ve öğretmenlerin verdikleri destekler için  teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, “Bu süreçte fedakârca çalışan gönüllü öğretmen ve kursiyerlerimize tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.’’ dedi HEM Müdürü A. Refik Dereli, ‘’Çok kısa bir zaman içerisinde koruyucu önlük dikimine de başlanacaktır.’’

Tüm Dünya’da ve ülkemizde yaşanılan Korona virüs felaketi sonrası artan maske talebi doğrultusunda Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri ve kursiyerleri HEM atölyesinde gönüllülük çerçevesinde cerrahi maske üretimine katkıda bulunuyor.

Talep ve isteğe göre maske üreten Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri ve kursiyerleri bu sayede korona virüse karşı alınan önlemlere destek oluyorlar.

Önemli günlerden geçilen bu süreçte kursiyerlerin ve öğretmenlerin verdikleri destekler için  teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, “Bu süreçte fedakârca çalışan gönüllü öğretmen ve kursiyerlerimize tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.’’ dedi

HEM Müdürü A. Refik Dereli, ‘’Çok kısa bir zaman içerisinde koruyucu önlük dikimine de başlanacaktır.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.