whatsapp

Gölyüzü muhtarı 500 kişiye iftar yemeği verdi

SİVİL TOPLUM 12.06.2017 - 13:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gölyüzü muhtarı 500 kişiye iftar yemeği verdi

Seydişehir Gölyüzü Mahalle Muhtarı Cüneyt Altuntaş, birlik beraberlik ve kaynaşma adına köy halkına 3. Geleneksel iftar yemeği verdi.
Köy meydanında verilen iftar yemeğine, gurbetteki hemşerilerle birlikte 500 kişi katıldı. Gölyüzü Mahalle Muhtarı Cüneyt Altuntaş, Beraberlik ve dayanışmayı, paylaşmayı artırmak amacıyla düzenlediklerini söyledi. Altuntaş, ‘’İftarımız oldukça kalabalık bir şekilde yapıldı. İftarımıza gurbetten gelen hemşerilerimiz birbirleriyle sohbet etme imkânı buldu. Katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu programları birlik beraberliğimiz adına geleneksel hale getireceğiz" diye konuştu.
Seydişehir Gölyüzü Mahalle Muhtarı Cüneyt Altuntaş, birlik beraberlik ve kaynaşma adına köy halkına 3. Geleneksel iftar yemeği verdi.

Köy meydanında verilen iftar yemeğine, gurbetteki hemşerilerle birlikte 500 kişi katıldı. Gölyüzü Mahalle Muhtarı Cüneyt Altuntaş, Beraberlik ve dayanışmayı, paylaşmayı artırmak amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Altuntaş, ‘’İftarımız oldukça kalabalık bir şekilde yapıldı. İftarımıza gurbetten gelen hemşerilerimiz birbirleriyle sohbet etme imkânı buldu. Katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu programları birlik beraberliğimiz adına geleneksel hale getireceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.