whatsapp

Gölyüzü mahallesinde iftar programı

SİVİL TOPLUM 05.06.2018 - 10:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gölyüzü mahallesinde iftar programı

Gölyüzü Mahallesi Geleneksel iftarı programının bu yıl 4.sini düzenledi
Seydişehir en eski köylerinden birisi olan eski adı ile suberte bugünkü ismi ile Gölyüzü köyü sakinler köy meydanında iftarda bir araya geldiler. Gölyüzü muhtarlığı tarafından Organize edilen İftar programına yaklaşık 500 kişinin katıldı. Mehteran takimi iftardan önce köy girişinden başlayarak köyü içini tur attı ve iftardan  sonra da devam etti.  Programda İlahi grubu konseri çocuklara pamuk şekeri mısır dondurma ikramına yapıldı, uzaktan gelenler hasret giderdi.  Gölyüzü Muhtarı Cüneyt Altuntaş yaptığı konuşmada Böylesine manevi atmosferi yüksek bir ayda bizleri bir aile olarak yeniden bir araya getirdiği için rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen iftar programlar uzaktan yakından katılan herkese teşekkür ederim."dedi
Gölyüzü Mahallesi Geleneksel iftarı programının bu yıl 4.sini düzenledi

Seydişehir en eski köylerinden birisi olan eski adı ile suberte bugünkü ismi ile Gölyüzü köyü sakinler köy meydanında iftarda bir araya geldiler.

Gölyüzü muhtarlığı tarafından Organize edilen İftar programına yaklaşık 500 kişinin katıldı. Mehteran takimi iftardan önce köy girişinden başlayarak köyü içini tur attı ve iftardan  sonra da devam etti.  Programda İlahi grubu konseri çocuklara pamuk şekeri mısır dondurma ikramına yapıldı, uzaktan gelenler hasret giderdi.

 Gölyüzü Muhtarı Cüneyt Altuntaş yaptığı konuşmada Böylesine manevi atmosferi yüksek bir ayda bizleri bir aile olarak yeniden bir araya getirdiği için rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen iftar programlar uzaktan yakından katılan herkese teşekkür ederim."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.