whatsapp

Göletteki kuğu ve ördekleri besliyorlar

SİVİL TOPLUM 08.01.2018 - 08:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Göletteki kuğu ve ördekleri besliyorlar

Seydişehir Kuğulu Parktaki göletlerde bulunan yüzlerce Kuğu ve Ördekleri soğuk hava nedeniyle besliyorlar.
Geçen yıl Belediye tarafından mekanik ve fiziki temizleme yapılan göletlerde kuşların yaşanabileceği doğallık sağlandı. Kuğulu Parka ziyarete gelen vatandaşlar ise belediye ekiplerinin yanı sıra her gün gölete gelerek buradaki hayvanlara ekmek ve yem veriyor. Ellerindeki cep telefonlarıyla fotoğraf çekiyorlar. Her yaştan insanların elinden ekmek ve yemleri yemek için adeta yarışan kuğu ve öredekler ise görsel şölen sunrak özellikle çocukların sevincine vesile oluyor. Kadir Altıntaş isimli vatandaş ise, hayvanların kış aylarında besin bulmakta zorlandığını belirterek, "Belediye ekipleri yanı sıra bizlerde evlerimizden getiridğimiz ekmek ve yemleri veriyoruz. Çocuklarımızda bu arad hayvan sevgisi kazanarak bol bol eğleniyorlar." diye konuştu.
Seydişehir Kuğulu Parktaki göletlerde bulunan yüzlerce Kuğu ve Ördekleri soğuk hava nedeniyle besliyorlar.

Geçen yıl Belediye tarafından mekanik ve fiziki temizleme yapılan göletlerde kuşların yaşanabileceği doğallık sağlandı. Kuğulu Parka ziyarete gelen vatandaşlar ise belediye ekiplerinin yanı sıra her gün gölete gelerek buradaki hayvanlara ekmek ve yem veriyor. Ellerindeki cep telefonlarıyla fotoğraf çekiyorlar.

Her yaştan insanların elinden ekmek ve yemleri yemek için adeta yarışan kuğu ve öredekler ise görsel şölen sunrak özellikle çocukların sevincine vesile oluyor.

Kadir Altıntaş isimli vatandaş ise, hayvanların kış aylarında besin bulmakta zorlandığını belirterek, "Belediye ekipleri yanı sıra bizlerde evlerimizden getiridğimiz ekmek ve yemleri veriyoruz. Çocuklarımızda bu arad hayvan sevgisi kazanarak bol bol eğleniyorlar." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.