whatsapp

Göç koordinasyon toplantısı yapıldı

SİVİL TOPLUM 26.07.2019 - 00:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Göç koordinasyon toplantısı yapıldı

Konya il göç İdaresi tarafından düzenlenen yabancılara yönelik uyum faaliyetleri kapsamında İlçe göç koordinasyon toplantısı düzenlendi. Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Konya İl Göç İdaresi Müdürü Orçun Kaymaz ve daire amirleri katıldı.  Toplantıda İlçede geçici koruma statüsünde yaşayan yabancıların topluma entegrasyonu ile sosyal haklardan yararlanma noktasında karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Konya il göç İdaresi tarafından düzenlenen yabancılara yönelik uyum faaliyetleri kapsamında İlçe göç koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Konya İl Göç İdaresi Müdürü Orçun Kaymaz ve daire amirleri katıldı. 

Toplantıda İlçede geçici koruma statüsünde yaşayan yabancıların topluma entegrasyonu ile sosyal haklardan yararlanma noktasında karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.