whatsapp

Göbek eriten içecek

SAĞLIK 28.03.2018 - 02:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Göbek eriten içecek

Evdeki malzemelerle kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bu içecek göbek çevresinde biriken yağları 4 günde 10 cm’e kadar inceltiyor.
Göbek eriten içecek hangi malzemelerle nasıl hazırlanır? İşte pratik tarif: Malzemeler: -Taze zencefil -8-12 taze nane yaprağı -1 salatalık -1 limon -8.5 bardak su Hazırlanışı: Limonu yıkayın. Soymadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkarın. İki yarısını da doğradıktan sonra su ile doldurduğunuz kaba koyun. Salatalığı soyup doğradıktan sonra onu da suya atın. Nane yapraklarını ekleyin. Soyduğunuz zencefili dilimleyip diğer malzemelerin içine ekleyin. Bütün malzemeleri karıştırıp üzerine bir kapak kapattıktan sonra karışımı 1 gece buzdolabında bekletin. En az 4 gün boyunca bu karışımı gün boyunca için. Farkı göreceksiniz. Kaynak: Milliyet
Evdeki malzemelerle kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bu içecek göbek çevresinde biriken yağları 4 günde 10 cm’e kadar inceltiyor.

Göbek eriten içecek hangi malzemelerle nasıl hazırlanır?

İşte pratik tarif:

Malzemeler:

-Taze zencefil
-8-12 taze nane yaprağı
-1 salatalık
-1 limon
-8.5 bardak su

Hazırlanışı:

Limonu yıkayın. Soymadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkarın. İki yarısını da doğradıktan sonra su ile doldurduğunuz kaba koyun.

Salatalığı soyup doğradıktan sonra onu da suya atın. Nane yapraklarını ekleyin.
Soyduğunuz zencefili dilimleyip diğer malzemelerin içine ekleyin.

Bütün malzemeleri karıştırıp üzerine bir kapak kapattıktan sonra karışımı 1 gece buzdolabında bekletin.
En az 4 gün boyunca bu karışımı gün boyunca için. Farkı göreceksiniz.

Kaynak: Milliyet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.