whatsapp

Gezici kütüphane öğrencilerle buluştu

EĞİTİM 27.03.2018 - 12:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gezici kütüphane öğrencilerle buluştu

Kütüphaneler haftası nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanlığına ait gezici kütüphane Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’ın katıldığı bir programla tanıtıldı.
Merkez İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen tanıtıma Aydın Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kütüphane Müdürü Birol Yılmaz, Merkez ilkokulu Müdürü Yasin Öşekci  ile öğretmenler katıldı. Her türlü iklim şartlarında okuyucuya hizmet verdiğini anlatan Kaymakam Aydın Erdoğan,"Gezici kütüphaneyi ilçemizde vatandaşlarımızın, çocuklarımızın tanıtımına açmış bulunuyoruz. Tam donanımlı kütüphanede 3 bin adet kitap bulunuyor. Özellikle okuyucularımızın gezici kütüphanemizden internet ortamından hizmet almaları en önemli uygulamalarından biri.  Okuyucularımız nezih bir ortamda okuma imkânına sahip olacaklar. İlçemizde 1 gün kalacak’’dedi.
Kütüphaneler haftası nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanlığına ait gezici kütüphane Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’ın katıldığı bir programla tanıtıldı.

Merkez İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen tanıtıma Aydın Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kütüphane Müdürü Birol Yılmaz, Merkez ilkokulu Müdürü Yasin Öşekci  ile öğretmenler katıldı.

Her türlü iklim şartlarında okuyucuya hizmet verdiğini anlatan Kaymakam Aydın Erdoğan,"Gezici kütüphaneyi ilçemizde vatandaşlarımızın, çocuklarımızın tanıtımına açmış bulunuyoruz. Tam donanımlı kütüphanede 3 bin adet kitap bulunuyor. Özellikle okuyucularımızın gezici kütüphanemizden internet ortamından hizmet almaları en önemli uygulamalarından biri.  Okuyucularımız nezih bir ortamda okuma imkânına sahip olacaklar. İlçemizde 1 gün kalacak’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.