whatsapp

Gençlik ve spor ilçe müdürlüğünden değerlendirme

SPOR 09.01.2019 - 17:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gençlik ve spor ilçe müdürlüğünden değerlendirme

Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, Seydişehir’de spor müsabakalarının başarılı bir şekilde sonlandırıldığını söyledi. 2018 -2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük İlçelerinin bölgesi olarak 14.11.2018 tarihinde İlçemizde başlamış oldu. Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak protokolüne göre önce Abdullah Balcı (M. Esat Ort. Beden Eğ. Öğret. Okul Sporları Tertip Komitesi Üyesi), Ali Uluyurt (İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü) ve Soner Balcı (Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü)’ nın okul Sporları Tertip Komitesi Kuruldu. Komite Okulların katılım Formlarını aldıktan sonra fikstürler çekilip planlamalar yapıldı. 14.112018 günü Basketbol maçlarıyla açılışı yapılan okul sporları faaliyetleri Futbol, Voleybol Hentbol ve futsal branşlarında devam etmiştir. 29 günde 34 adet bayan ve 81 adet erkek takımları toplam 115 maç yapmıştır. Takım sayısı olarak 24 bayan ve 52 erkek takımla 893 yoğun bir şekilde devam eden okul sporları müsabakaları çetin mücadelelere sahne olmuştur. Okul sporları kapsamında bu yıl bireysel sporlarda dâhil olmak üzere 450 bayan, 893 erkek sporcu olmak üzere toplam 1343 sporcuya ev sahipliği yapmıştır. “İlçemizde 1343 öğrencinin sporla iç içe olması ve aktif olarak faaliyetlere katılması gençlerimizin sağlıklı ve özgüvenli bir şekilde yetişmesi bizleri haliyle memnun etmiştir.” Diye konuşmalarına başlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı geçen seneye göre sporcu sayısında artış sağladıklarını bu sayıların ilinde gözünden kaçmadığını ve nihayetinde İlçemizi tekrar Bölge yapmalarına vesile olduğunu belirtti. En önemlisi bu kadar genç boş zamanlarında spor yaparak hem zamanlarını olumlu kullanmakta hem de zamanın sorunları olan sigara, alkol ve uyuşturucu gibi gençlerimizi zehirleyen maddelerden uzak durmalarını sağlamaktadır. Maçlar esnasında spor yapan öğrencilerle beraber okullarından desteğe gelen öğrencileri de düşünürsek sporun oldukça geniş kitleye hitap ettiğini ve bu heyecanı hep birlikte yaşadıklarını belirtti. İlçemizi ve bölgemizi Konya ve Türkiye ‘de temsil edecek olan takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar dileriz dedi. Bu organizasyonda İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Sağlık Müdürümüz ve Sağlık ekibine, Emniyet Müdürümüz ve emniyet mensuplarına, tertip komitemizde görev alan çok kıymetli beden eğitimi öğretmenlerimiz ve Sporcu öğrencilerimize teşekkür ederim.

Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, Seydişehir’de spor müsabakalarının başarılı bir şekilde sonlandırıldığını söyledi.

2018 -2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük İlçelerinin bölgesi olarak 14.11.2018 tarihinde İlçemizde başlamış oldu. Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak protokolüne göre önce Abdullah Balcı (M. Esat Ort. Beden Eğ. Öğret. Okul Sporları Tertip Komitesi Üyesi), Ali Uluyurt (İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü) ve Soner Balcı (Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü)’ nın okul Sporları Tertip Komitesi Kuruldu. Komite Okulların katılım Formlarını aldıktan sonra fikstürler çekilip planlamalar yapıldı.

14.112018 günü Basketbol maçlarıyla açılışı yapılan okul sporları faaliyetleri Futbol, Voleybol Hentbol ve futsal branşlarında devam etmiştir. 29 günde 34 adet bayan ve 81 adet erkek takımları toplam 115 maç yapmıştır. Takım sayısı olarak 24 bayan ve 52 erkek takımla 893 yoğun bir şekilde devam eden okul sporları müsabakaları çetin mücadelelere sahne olmuştur. Okul sporları kapsamında bu yıl bireysel sporlarda dâhil olmak üzere 450 bayan, 893 erkek sporcu olmak üzere toplam 1343 sporcuya ev sahipliği yapmıştır. “İlçemizde 1343 öğrencinin sporla iç içe olması ve aktif olarak faaliyetlere katılması gençlerimizin sağlıklı ve özgüvenli bir şekilde yetişmesi bizleri haliyle memnun etmiştir.” Diye konuşmalarına başlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı geçen seneye göre sporcu sayısında artış sağladıklarını bu sayıların ilinde gözünden kaçmadığını ve nihayetinde İlçemizi tekrar Bölge yapmalarına vesile olduğunu belirtti. En önemlisi bu kadar genç boş zamanlarında spor yaparak hem zamanlarını olumlu kullanmakta hem de zamanın sorunları olan sigara, alkol ve uyuşturucu gibi gençlerimizi zehirleyen maddelerden uzak durmalarını sağlamaktadır. Maçlar esnasında spor yapan öğrencilerle beraber okullarından desteğe gelen öğrencileri de düşünürsek sporun oldukça geniş kitleye hitap ettiğini ve bu heyecanı hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

İlçemizi ve bölgemizi Konya ve Türkiye ‘de temsil edecek olan takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar dileriz dedi.

Bu organizasyonda İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Sağlık Müdürümüz ve Sağlık ekibine, Emniyet Müdürümüz ve emniyet mensuplarına, tertip komitemizde görev alan çok kıymetli beden eğitimi öğretmenlerimiz ve Sporcu öğrencilerimize teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.