whatsapp

Gençler kitap okudu

SİVİL TOPLUM 01.04.2018 - 17:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gençler kitap okudu

Seydişehir Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyeleri, okuma alışkanlığına dikkat çekmek amacıyla Çınaraltı Parkında kitap okudu.
TÜGVA Seydişehir Şube Başkanı Abdulmuttalip Demirel ve üyeler, Çınaraltı Parkında bir araya gelerek, okuma etkinliği yaptı. Demirel, etkinlik sonunda yaptığı konuşmada, gençlerin araştıran, sorgulayan, sağlıklı analiz yapabilen, engin dünya görüşüne sahip bireyler olarak yetişebilmesi için kitapların önemli olduğunu belirterek, "Bizler ilk ayeti 'oku' emriyle başlayan bir ümmetin gençliği olarak okuma alışkanlığına dikkati çekmek istiyoruz. Biz istiyoruz ki kitap okumak günlük bir faaliyetiniz olsun. Vakıf olarak üyelerimize okuma alışkanlığını yerleştirebilmek için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz." dedi.
Seydişehir Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyeleri, okuma alışkanlığına dikkat çekmek amacıyla Çınaraltı Parkında kitap okudu.

TÜGVA Seydişehir Şube Başkanı Abdulmuttalip Demirel ve üyeler, Çınaraltı Parkında bir araya gelerek, okuma etkinliği yaptı.
Demirel, etkinlik sonunda yaptığı konuşmada, gençlerin araştıran, sorgulayan, sağlıklı analiz yapabilen, engin dünya görüşüne sahip bireyler olarak yetişebilmesi için kitapların önemli olduğunu belirterek, "Bizler ilk ayeti 'oku' emriyle başlayan bir ümmetin gençliği olarak okuma alışkanlığına dikkati çekmek istiyoruz. Biz istiyoruz ki kitap okumak günlük bir faaliyetiniz olsun. Vakıf olarak üyelerimize okuma alışkanlığını yerleştirebilmek için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.