whatsapp

Genç Komek yaz okulu başladı

EĞİTİM 04.07.2017 - 13:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Genç Komek yaz okulu başladı

Seydişehir Genç KOMEK Yaz Okulunda yeni eğitim-öğretim dönemi başladı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, açılışta yaptığı konuşmada gençlerin yaz aylarında daha iyi vakit geçirmesi, milli ve manevi değerler açısından, spor ve sanatsal açıdan gelişim sağlamaları amacıyla başlayan kursların  hayırlı olmasını diledi. 8 Hafta sürecek olan Genç KOMEK Yaz Okulu 25 Ağustos’a kadar devam edecek. Sabah ve Öğle gruplarında eğitim verilecek. Günde 3 saat Kur’an-ı Kerim, dini bilgiler, geri kalan 2 saatte de spor ve sanat eğitimleri verilecek. Komek yöneticisi Gülistan Arıtürk Mutlu, ‘’ Yaz Okulu, 8-16 yaş grubu arası öğrencilere sanat eğitimi, değerler eğitimi, spor, kariyer buluşmaları, şehir turları, doğa kampları, şehir kültürü ve tarih bilinci çalışmaları, adabı muaşeret ve edepli yaşama dersleri, pratik dikiş teknikleri, ebru, el sanatları, mutfak kullanım bilgileri, yüzme, masa tenisi, futbol, basketbol, voleybol, atletizm, satranç gibi sporlarla dolu dolu bir yaz yaşatacak.’’dedi. Açılış programına; Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Borazan öğrenciler ve velileri katıldı.
Seydişehir Genç KOMEK Yaz Okulunda yeni eğitim-öğretim dönemi başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, açılışta yaptığı konuşmada gençlerin yaz aylarında daha iyi vakit geçirmesi, milli ve manevi değerler açısından, spor ve sanatsal açıdan gelişim sağlamaları amacıyla başlayan kursların  hayırlı olmasını diledi.

8 Hafta sürecek olan Genç KOMEK Yaz Okulu 25 Ağustos’a kadar devam edecek. Sabah ve Öğle gruplarında eğitim verilecek. Günde 3 saat Kur’an-ı Kerim, dini bilgiler, geri kalan 2 saatte de spor ve sanat eğitimleri verilecek.

Komek yöneticisi Gülistan Arıtürk Mutlu, ‘’ Yaz Okulu, 8-16 yaş grubu arası öğrencilere sanat eğitimi, değerler eğitimi, spor, kariyer buluşmaları, şehir turları, doğa kampları, şehir kültürü ve tarih bilinci çalışmaları, adabı muaşeret ve edepli yaşama dersleri, pratik dikiş teknikleri, ebru, el sanatları, mutfak kullanım bilgileri, yüzme, masa tenisi, futbol, basketbol, voleybol, atletizm, satranç gibi sporlarla dolu dolu bir yaz yaşatacak.’’dedi.

Açılış programına; Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Borazan öğrenciler ve velileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.