whatsapp

Gelecek Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığına Hayati Topaç Atandı

SİYASET 18.08.2020 - 13:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gelecek Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığına Hayati Topaç Atandı

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi Konya’da 23 ilçede teşkilatını kurdu.  Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Seydişehir Kurucu İlçe Başkanı olarak emekli öğretmen ve eğitimci Hayati Topaç’a görev verdi. Hayati Topaç’a belgesini Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu verdi. Hayati Topaç yaptığı açıklamada Gelecek Partisi Seydişehir İlçe Başkanı olarak görev yapacağı için heyecanlı olduğunu belirterek, “Ülkemizin, Konya’mızın ve Seydişehir’imizin geleceği için çalışacağız. Beni bu göreve layık gören Konya İl Başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Emekli Öğretmen ve Eğitimci olan Hayati Topaç 1957 Seydişehir – Kesecik doğumlu. Evli ve 3 çocuk babası olan Topaç, son olarak Seydişehir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü yaptıktan sonra 2004 emekli olmuştu.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi Konya’da 23 ilçede teşkilatını kurdu. 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Seydişehir Kurucu İlçe Başkanı olarak emekli öğretmen ve eğitimci Hayati Topaç’a görev verdi. Hayati Topaç’a belgesini Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu verdi.

Hayati Topaç yaptığı açıklamada Gelecek Partisi Seydişehir İlçe Başkanı olarak görev yapacağı için heyecanlı olduğunu belirterek, “Ülkemizin, Konya’mızın ve Seydişehir’imizin geleceği için çalışacağız. Beni bu göreve layık gören Konya İl Başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Emekli Öğretmen ve Eğitimci olan Hayati Topaç 1957 Seydişehir – Kesecik doğumlu. Evli ve 3 çocuk babası olan Topaç, son olarak Seydişehir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü yaptıktan sonra 2004 emekli olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.