whatsapp

Gelecek Partisi Selçuklu teşkilatından suç duyurusu

SİYASET 22.04.2021 - 20:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gelecek Partisi Selçuklu teşkilatından suç duyurusu

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı, Memleket Gazetesi hakkında, suç duyurusunda bulundu. Konya Adliye Sarayı önünde açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran şunları söyledi: “Malumunuz olduğu üzere, Kanal 42 televizyonunda yayınlanan Sümenaltı programında konuşan lokantacılar odası başkanı ‘Konya valiliği tarafından, Pandemi nedeniyle sıkıntı yaşayan esnaflarımıza dağıtılması maksadıyla, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne 3+3 toplam 6 milyon TL verildiğini’ açıklamıştır. Bunun üzerine bizlerde sorumlu ve duyarlı birer vatandaş ve esnaflarımızın yeterli yardım alamadığını bilen kişiler olarak, 9 Ekim 2003 tarih ve 4982 sayılı ‘bilgi edinme hakkı kanununda’ yer alan hakkımıza dayanarak bu yardımın esnaflarımıza ne şekilde dağıtıldığını öğrenmek maksadıyla ‘6 milyon TL nerede’ diye sorduk. Ancak ‘kanuni hakkımızı kullanmamız’ her nedense Memleket Gazetesinde bizlere ağza alınmayacak çok ağır hakaretler ve iftiralarda bulundular. Teşkilat mensuplarımızla birlikte Cumhuriyet savcılığımıza hakaretlerden ötürü suç duyurunda bulunduk ve şikâyetçi olduk.’’

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı, Memleket Gazetesi hakkında, suç duyurusunda bulundu.

Konya Adliye Sarayı önünde açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran şunları söyledi: “Malumunuz olduğu üzere, Kanal 42 televizyonunda yayınlanan Sümenaltı programında konuşan lokantacılar odası başkanı ‘Konya valiliği tarafından, Pandemi nedeniyle sıkıntı yaşayan esnaflarımıza dağıtılması maksadıyla, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne 3+3 toplam 6 milyon TL verildiğini’ açıklamıştır. Bunun üzerine bizlerde sorumlu ve duyarlı birer vatandaş ve esnaflarımızın yeterli yardım alamadığını bilen kişiler olarak, 9 Ekim 2003 tarih ve 4982 sayılı ‘bilgi edinme hakkı kanununda’ yer alan hakkımıza dayanarak bu yardımın esnaflarımıza ne şekilde dağıtıldığını öğrenmek maksadıyla ‘6 milyon TL nerede’ diye sorduk. Ancak ‘kanuni hakkımızı kullanmamız’ her nedense Memleket Gazetesinde bizlere ağza alınmayacak çok ağır hakaretler ve iftiralarda bulundular.

Teşkilat mensuplarımızla birlikte Cumhuriyet savcılığımıza hakaretlerden ötürü suç duyurunda bulunduk ve şikâyetçi olduk.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.