whatsapp

Gedik, esnaf odası seçimlerine adaylığını açıkladı

SİVİL TOPLUM 05.11.2017 - 11:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gedik, esnaf odası seçimlerine adaylığını açıkladı

Seydişehir ilçesinde esnaflık yapan Mehmet Gedik, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına aday olduğunu bildirdi.
Bir lokantada basına kahvaltı vererek aday olduğunu açıklayan Mehmet Gedik, 2018 yılı Şubat ayında yapılacak olan oda başkanlık seçimlerinde göreve talip olduğunu söyledi. Donanımlı bir kadro ile hizmet yarışında olacağını belirten Gedik, ‘’Esnaf ve Sanatkârlarımıza daha iyi hizmet yapmak için göreve talip oldum. Esnaf ve şehrimiz için projelerimiz var. İlerleyen zamanlarda projelerimizi paylaşacağız. Tüm esnafımızın desteğini bekliyorum.’’şeklinde konuştu. 1981 doğumlu olan Gedik, İlk, Orta, Lise, Üniversiteyi Seydişehir’de tamamladı. 13 yıldır çarşı merkezinde esnaflık yapıyor. Evli ve 3 çocuk babası.
Seydişehir ilçesinde esnaflık yapan Mehmet Gedik, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

Bir lokantada basına kahvaltı vererek aday olduğunu açıklayan Mehmet Gedik, 2018 yılı Şubat ayında yapılacak olan oda başkanlık seçimlerinde göreve talip olduğunu söyledi.

Donanımlı bir kadro ile hizmet yarışında olacağını belirten Gedik, ‘’Esnaf ve Sanatkârlarımıza daha iyi hizmet yapmak için göreve talip oldum. Esnaf ve şehrimiz için projelerimiz var. İlerleyen zamanlarda projelerimizi paylaşacağız. Tüm esnafımızın desteğini bekliyorum.’’şeklinde konuştu.

1981 doğumlu olan Gedik, İlk, Orta, Lise, Üniversiteyi Seydişehir’de tamamladı. 13 yıldır çarşı merkezinde esnaflık yapıyor. Evli ve 3 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.