whatsapp

Gazilerden zeytin dalı haraketine destek

SİVİL TOPLUM 06.02.2018 - 11:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gazilerden zeytin dalı haraketine destek

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Seydişehir Temsilciliğinde bir araya gelerek Afrin’deki zeytin dalı hareketinin başarılı olması için Kur-anı Kerim okundu, dua edildi.
Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada vatanın bekası için çeşitli uzuvlarını feda ettiklerini, gerekirse canlarını da feda edeceklerini dile getirerek hainlere karşı göreve hazır olduklarını söyledi. Orduya katılmak ve ülke için mücadele vermek istediklerini belirten Söğüt," Tek terörist kalıncaya kadar mücadele eden Türkiye'mizin, askerimizin ve emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu dikkat çekmek istiyoruz." diye konuştu.  Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Per. Üçvş. Murat Tuna, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm Burak Çelik, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Dernek Başkanı Yakup Söğüt, gaziler ve şehit yakınları katıldı. Okunan Kur’an-ı Kerim’ in ardından şehit ve gaziler için dualar edildi. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir, Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray katıldı.
Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Seydişehir Temsilciliğinde bir araya gelerek Afrin’deki zeytin dalı hareketinin başarılı olması için Kur-anı Kerim okundu, dua edildi.

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada vatanın bekası için çeşitli uzuvlarını feda ettiklerini, gerekirse canlarını da feda edeceklerini dile getirerek hainlere karşı göreve hazır olduklarını söyledi.

Orduya katılmak ve ülke için mücadele vermek istediklerini belirten Söğüt," Tek terörist kalıncaya kadar mücadele eden Türkiye'mizin, askerimizin ve emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu dikkat çekmek istiyoruz." diye konuştu.

 Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Per. Üçvş. Murat Tuna, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm Burak Çelik, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Dernek Başkanı Yakup Söğüt, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Okunan Kur’an-ı Kerim’ in ardından şehit ve gaziler için dualar edildi.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir, Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.