whatsapp

Gaziler derneğinden ziyaret

SİVİL TOPLUM 05.10.2018 - 00:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gaziler derneğinden ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğinden Ziyaret Türkiye Harp Malulü  Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Seydişehir  şubesi - Şehit aileleri ve gaziler  Jandarma Komutanı  Jan.Tgm Yahya Salih Koca’yı makamında   ziyaret etti. Daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan ve Ağır Ceza Reisi Mehmet Sedat Deveci’yi ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğinden Ziyaret

Türkiye Harp Malulü  Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Seydişehir  şubesi - Şehit aileleri ve gaziler  Jandarma Komutanı  Jan.Tgm Yahya Salih Koca’yı makamında   ziyaret etti. Daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan ve Ağır Ceza Reisi Mehmet Sedat Deveci’yi ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.