whatsapp

Gazi ortaokulu başarıda sınır tanımıyor!

EĞİTİM 11.08.2020 - 22:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gazi ortaokulu başarıda sınır tanımıyor!

Seydişehir Gazi Ortaokulu LGS başarısını her geçen sene artırmaya devam ediyor. 2019-2020 eğitim öğretim yılında başarı oranını bir önceki yıla göre 250 artırarak Seydişehir’de eğitime damga vurdu. İdareci, öğretmen, öğrenci ve veliler ile birlikte oluşturulan müthiş aile atmosferi yakalanan bu büyük başarının temel etkenlerinden olarak göze çarpıyor. Kaliteli eğitim anlayışıyla, başarılı öğretim kadrosu ile yapılan çalışmalar neticesinde LGS Seydişehir 2.si Gazi Ortaokulu’ndan çıkarken, nitelikli ortaöğretim kurumlarına öğrenci yerleştirmede de yaklaşık 20 lik bir oran yakalayarak önemli bir başarı elde etti. Okul Müdürü Mehmet Bayar başarının formülü ile ilgili yaptığı açıklamada; “öncelikle tüm öğretmenlerime teşekkür etmek istiyorum, kurum kültürünü yakalamadan, gerçek bir aile ortamı oluşturmadan bu başarıyı elde etmek kolay değildir. Sağolsunlar öğretmenlerimizle bunu çok kısa bir sürede gerçekleştirebildik. Sınav sürecinde özellikle de tüm dünyamızı etkileyen pandemi krizi yaşanırken gece gündüz demeden gerek akademik destek, gerek psikososyal destek vermek anlamında bıkmadan usanmadan özverili bir şekilde çalıştılar. Öğrencilerimizde bu çabaya çok çalışarak emeklerinin üzerine koyarak karşılık verince bu mükemmel başarı kaçınılmaz oldu. Hepsini tebrik ediyor can-ı gönülden kutluyorum. Onlar bizim geleceğimiz, Allah yollarını bahtlarını açık etsin. Biz eğitim anlayışımızı geliştirerek üzerine koymaya devam ederek neyi,  ne kadar, nasıl daha iyi yapabiliriz diye düşünerek çalışmaya ve inşallah başarılarımızı büyüterek Gazi Ortaokulu olarak adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz” dedi.

Seydişehir Gazi Ortaokulu LGS başarısını her geçen sene artırmaya devam ediyor. 2019-2020 eğitim öğretim yılında başarı oranını bir önceki yıla göre 250 artırarak Seydişehir’de eğitime damga vurdu. İdareci, öğretmen, öğrenci ve veliler ile birlikte oluşturulan müthiş aile atmosferi yakalanan bu büyük başarının temel etkenlerinden olarak göze çarpıyor. Kaliteli eğitim anlayışıyla, başarılı öğretim kadrosu ile yapılan çalışmalar neticesinde LGS Seydişehir 2.si Gazi Ortaokulu’ndan çıkarken, nitelikli ortaöğretim kurumlarına öğrenci yerleştirmede de yaklaşık 20 lik bir oran yakalayarak önemli bir başarı elde etti.

Okul Müdürü Mehmet Bayar başarının formülü ile ilgili yaptığı açıklamada; “öncelikle tüm öğretmenlerime teşekkür etmek istiyorum, kurum kültürünü yakalamadan, gerçek bir aile ortamı oluşturmadan bu başarıyı elde etmek kolay değildir. Sağolsunlar öğretmenlerimizle bunu çok kısa bir sürede gerçekleştirebildik. Sınav sürecinde özellikle de tüm dünyamızı etkileyen pandemi krizi yaşanırken gece gündüz demeden gerek akademik destek, gerek psikososyal destek vermek anlamında bıkmadan usanmadan özverili bir şekilde çalıştılar. Öğrencilerimizde bu çabaya çok çalışarak emeklerinin üzerine koyarak karşılık verince bu mükemmel başarı kaçınılmaz oldu. Hepsini tebrik ediyor can-ı gönülden kutluyorum. Onlar bizim geleceğimiz, Allah yollarını bahtlarını açık etsin. Biz eğitim anlayışımızı geliştirerek üzerine koymaya devam ederek neyi,  ne kadar, nasıl daha iyi yapabiliriz diye düşünerek çalışmaya ve inşallah başarılarımızı büyüterek Gazi Ortaokulu olarak adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.