whatsapp

Gazetecilere indirimli sağlık hizmeti

SİVİL TOPLUM 11.03.2020 - 23:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gazetecilere indirimli sağlık hizmeti

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) ile Özel Medova Hastanesi arasında KGC üyelerine yönelik olarak tüm sağlık hizmetlerinde yüzde 20 indirim yapılmasını içeren anlaşma imzalandı. Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Binası’nda gerçekleştirilen anlaşmaya Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, KGC Yönetim Kurulu üyeleri ve Özel Medova Hastanesi Kurumsal Pazarlama Uzmanı Muharrem İyitaşcılar ile hastane yöneticileri katıldı. KGC ile Özel Medova Hastanesi arasında geçmiş dönemde de indirim anlaşması yapıldığını belirten KGC Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir, “Cemiyetimiz üyesi meslektaşlarımızın sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanmasını sağlayan indirim anlaşmasını yenilemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlığın özellikle içinde bulunduğumuz ve koronavirüs vakasının günden güne yayıldığı bugünlerde ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlaşılmıştır. Her şeyin başı sağlıktır diyoruz. Yaptığımız anlaşmanın meslektaşlarımız için hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.  Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, gazetecilerin sağlık hizmetlerinde yüzde 20 indirim almalarını sağlayacak olan anlaşmaya imza attı.

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) ile Özel Medova Hastanesi arasında KGC üyelerine yönelik olarak tüm sağlık hizmetlerinde yüzde 20 indirim yapılmasını içeren anlaşma imzalandı.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Binası’nda gerçekleştirilen anlaşmaya Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, KGC Yönetim Kurulu üyeleri ve Özel Medova Hastanesi Kurumsal Pazarlama Uzmanı Muharrem İyitaşcılar ile hastane yöneticileri katıldı.

KGC ile Özel Medova Hastanesi arasında geçmiş dönemde de indirim anlaşması yapıldığını belirten KGC Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir, “Cemiyetimiz üyesi meslektaşlarımızın sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanmasını sağlayan indirim anlaşmasını yenilemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlığın özellikle içinde bulunduğumuz ve koronavirüs vakasının günden güne yayıldığı bugünlerde ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlaşılmıştır. Her şeyin başı sağlıktır diyoruz. Yaptığımız anlaşmanın meslektaşlarımız için hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, gazetecilerin sağlık hizmetlerinde yüzde 20 indirim almalarını sağlayacak olan anlaşmaya imza attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.