whatsapp

Gazeteci Yazar Turgay Güler Seydişehir’de

BELEDİYE 24.04.2018 - 10:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gazeteci Yazar Turgay Güler Seydişehir’de

Seydişehir Belediyesinin düzenlediği ‘Cumhuriyetin Kuruluşundan Buyana Darbeler’ konulu konferansa konuşmacı olarak Turgay Güler katıldı.
Şaban Cengiz Kültür Merkezinde konuşan Yazar Güler, Türkiye’nin geçirdiği zor süreçleri, darbelerin arkasındaki güçleri anlattı. Dünya ya 5 büyük güçlü ülkenin hakim olduğunu belirten Güler, ‘’ Dünyadaki bütün her şeyi, bütün zenginlikleri bu devletler yönetiyor. Bu devletler sistemlerin patronları olmuş. Himayelerindeki seçilen yöneticileri çağırırlar. Seni halk seçti ama sen benim için çalışırsan, orada o koltukta oturursun yoksa oturamazsın diyerek tehdit ederlerdi ve günümüze kadar bu böyle devam etti. Ama bu tehditleri dinlemeyen yöneticiler ya darağacında, ya da zehirleyerek, ya da post modern darbeyle görevden alınırlardı.” dedi. Güler sözlerine, ‘’Millet en sonunda öyle birini seçelim ki korkusuz olsun, teslim olmasın, diz çökmesin diye birini buldu. Bu toplumun, bu milletin seçtiği kişiyi de sistemin patronu çağırdı durumu izah etti, Ama o dinlemediği andan itibaren başına gelmeyen kalmadı. Bu mücadele hala devam ediyor.’’diye konuştu. Konferans sonunda Başkan Tutal, tarafından günün anısına Güler’e hediye takdim etti.
Seydişehir Belediyesinin düzenlediği ‘Cumhuriyetin Kuruluşundan Buyana Darbeler’ konulu konferansa konuşmacı olarak Turgay Güler katıldı.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde konuşan Yazar Güler, Türkiye’nin geçirdiği zor süreçleri, darbelerin arkasındaki güçleri anlattı.

Dünya ya 5 büyük güçlü ülkenin hakim olduğunu belirten Güler, ‘’ Dünyadaki bütün her şeyi, bütün zenginlikleri bu devletler yönetiyor. Bu devletler sistemlerin patronları olmuş. Himayelerindeki seçilen yöneticileri çağırırlar. Seni halk seçti ama sen benim için çalışırsan, orada o koltukta oturursun yoksa oturamazsın diyerek tehdit ederlerdi ve günümüze kadar bu böyle devam etti. Ama bu tehditleri dinlemeyen yöneticiler ya darağacında, ya da zehirleyerek, ya da post modern darbeyle görevden alınırlardı.” dedi.

Güler sözlerine, ‘’Millet en sonunda öyle birini seçelim ki korkusuz olsun, teslim olmasın, diz çökmesin diye birini buldu. Bu toplumun, bu milletin seçtiği kişiyi de sistemin patronu çağırdı durumu izah etti, Ama o dinlemediği andan itibaren başına gelmeyen kalmadı. Bu mücadele hala devam ediyor.’’diye konuştu.

Konferans sonunda Başkan Tutal, tarafından günün anısına Güler’e hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.