whatsapp

fidanlığa söküm makinesi alındı

EKONOMİ 10.04.2017 - 00:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

fidanlığa söküm makinesi alındı

Konya Orman Bölge Müdürlüğü Seydişehir fidanlığında kullanılmak üzere ‘Fidan Söküm Makinesi’ aldı.
Repikajlı fidan söküm makinesinin alınmasıyla fidanlığın uluslararası standartlara ulaşması açısından son derece önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan Orman Fidanlık Şefi Mehmet Sakallı, fidanların daha sağlıklı bir şekilde söküm ve nakil işlerinin kolayca yapılacağını söyledi. Bu makine ile işçilik maliyetlerinin düşeceğini belirten Sakallı,’’ Bu makineyle repikajlı fidanlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli bir şekilde sökülmesi, yüklenmesi ve piyasaya sunulması sağlanacaktır. 180 bin liraya alındı. Diğer alınan makinelerle birlikte bizim projelerimizi hızlandırmamızı, kaliteli hizmet sunmamızı sağlayacaktır. Hayırlı olsun.” dedi.
Konya Orman Bölge Müdürlüğü Seydişehir fidanlığında kullanılmak üzere ‘Fidan Söküm Makinesi’ aldı.

Repikajlı fidan söküm makinesinin alınmasıyla fidanlığın uluslararası standartlara ulaşması açısından son derece önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan Orman Fidanlık Şefi Mehmet Sakallı, fidanların daha sağlıklı bir şekilde söküm ve nakil işlerinin kolayca yapılacağını söyledi.

Bu makine ile işçilik maliyetlerinin düşeceğini belirten Sakallı,’’ Bu makineyle repikajlı fidanlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli bir şekilde sökülmesi, yüklenmesi ve piyasaya sunulması sağlanacaktır. 180 bin liraya alındı. Diğer alınan makinelerle birlikte bizim projelerimizi hızlandırmamızı, kaliteli hizmet sunmamızı sağlayacaktır. Hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.