whatsapp

Fetö terörüne tepkiler

GÜNDEM 31.07.2016 - 13:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Fetö terörüne tepkiler

Seydişehir Belediye Meydanında Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların milli irade nöbetinin 16’ncı gecesinde de devam etti.
Milli İrade Nöbeti’ne katılan Konya Merkez Vaizi Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü,meydanda yaptığı konuşmada  ümmetin büyük bir fedakarlık yaptığını belirterek Cumhurbaşkanımızın başından beri süreci iyi yönetmesi, milletimizin de darbecilere karşı koyması ülkemizi büyük bir felaketten kurtardı. Mesele vatansa her şeyimiz feda olsun. Allah Tayyip beyden ve milletimizden razı olsun. Şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize şifa versin” şeklinde konuştu. Milli irade nöbetine Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Milletvekili M Uğur Kaleli, kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Müftü Kemal Demirel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal vatandaşlar katıldı.
Seydişehir Belediye Meydanında Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların milli irade nöbetinin 16’ncı gecesinde de devam etti.

Milli İrade Nöbeti’ne katılan Konya Merkez Vaizi Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü,meydanda yaptığı konuşmada  ümmetin büyük bir fedakarlık yaptığını belirterek Cumhurbaşkanımızın başından beri süreci iyi yönetmesi, milletimizin de darbecilere karşı koyması ülkemizi büyük bir felaketten kurtardı. Mesele vatansa her şeyimiz feda olsun. Allah Tayyip beyden ve milletimizden razı olsun. Şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize şifa versin” şeklinde konuştu.

Milli irade nöbetine Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Milletvekili M Uğur Kaleli, kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Müftü Kemal Demirel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.