whatsapp

Fetö Operasyonunda Tutuklama

ASAYİŞ 04.10.2017 - 15:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Fetö Operasyonunda Tutuklama

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir süredir aranan Fetö terör örgütüne mensup 2 kişi yakalanarak tutuklandı.
Seydişehir’in sorumlu bir numaralı isimlerinden Murat kod isimli Yusuf Kılıç ve Eşi Şule Kılıç Ankara ve Seydişehir terörle mücadele ekipleri tarafından Ankara’da gizlendikleri bir evde yakalanarak Seydişehir’e getirildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Yusuf Kılıç Seydişehir eşi Şule Kılıç ise Karaman ceza evine gönderilerek tutuklandı. Ankara Sincan’da Gaybubet evinde gizlendikleri öğrenilen Fetö terör örgütü Seydişehir sorumlusu Murat kod adlı Yusuf ve eşi Şule Kılıç Ankara ve Seydişehir terörle mücadele ekiplerinin çalışmaları sonucunda yapılan operasyonda yakalandılar. Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıslar sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklandılar. Yusuf Kılıç Seydişehir T tipi cezaevine konulurken eşi Şule Kılıç ise Karaman cezaevine gönderildi. Her iki şüphelinin de Seydişehir Fetö yapılanmasının bir numaralı sorumluları oldukları bildirildi.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir süredir aranan Fetö terör örgütüne mensup 2 kişi yakalanarak tutuklandı.

Seydişehir’in sorumlu bir numaralı isimlerinden Murat kod isimli Yusuf Kılıç ve Eşi Şule Kılıç Ankara ve Seydişehir terörle mücadele ekipleri tarafından Ankara’da gizlendikleri bir evde yakalanarak Seydişehir’e getirildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Yusuf Kılıç Seydişehir eşi Şule Kılıç ise Karaman ceza evine gönderilerek tutuklandı.

Ankara Sincan’da Gaybubet evinde gizlendikleri öğrenilen Fetö terör örgütü Seydişehir sorumlusu Murat kod adlı Yusuf ve eşi Şule Kılıç Ankara ve Seydişehir terörle mücadele ekiplerinin çalışmaları sonucunda yapılan operasyonda yakalandılar. Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıslar sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklandılar. Yusuf Kılıç Seydişehir T tipi cezaevine konulurken eşi Şule Kılıç ise Karaman cezaevine gönderildi.

Her iki şüphelinin de Seydişehir Fetö yapılanmasının bir numaralı sorumluları oldukları bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.