whatsapp

Fatma Korkmaz, Sokak Köpeklerine Umut Oldu

SİVİL TOPLUM 08.04.2018 - 12:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Fatma Korkmaz, Sokak Köpeklerine Umut Oldu

Seydişehir’de bir işyerinde asgari ücretli olarak çalışan Fatma Korkmaz, Doğanhisar ilçesinde yöre halkının istemediği köpeklere sahip çıkarak evine götürüp bakımlarını üstlendi.
Sosyal medyadan irtibat kurarak sokak köpeklerine sahip çıktığını belirten hayvan sever Fatma Korkmaz, yaptığı açıklamada tanıştığı öğretmenden köpekleri Seydişehir’e kadar getirmelerini istediğini söyledi. Çocukluğundan beri köpekleri sevdiğini belirten Korkmaz, “ Ben hayvanlara düşkün biriyim. Çocukluğumdan beri evde kedi köpek besliyorum. Ailem de buna alıştı. Sosyal medyada 4 adet köpeğin resimlerini yayınlayarak bakmak isteyenlere verilecek ilanını gördüm. 15 günlük iletişimden tanıştığım Kübra öğretmen sayesinde yavru köpekleri Seydişehir’e kadar getirerek Aktaş mahallesindeki evime getirdim. Aşılarını yaptırıp mamalarını veriyorum. Sokak hayvanlarına yardımcı oluyorum. Devletten mama konusunda destek ve yardım bekliyoruz.’’dedi. Doğanhisar’da öğretmenlik yapan Kübra Balcı, yöre halkın köpeklere ilgisiz kaldığını belirterek, ‘’ çaresiz sokak köpeklerinin bakımını üstlenecek vatandaşlar için hayvan sitesinden ilan yayınladım. Seydişehir’de Fatma Hanım benimle irtibat kurarak sahiplendi. 4 adet yavruyu buraya kadar getirip teslim ettim. Kendisine yetersiz imkânlarına rağmen duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Barınaklarda köpekler hapis oluyor. İmkânı olan vatandaşlarımızın hayvanlara sevgi gösterip sahiplenmelerini istiyorum.’’
Seydişehir’de bir işyerinde asgari ücretli olarak çalışan Fatma Korkmaz, Doğanhisar ilçesinde yöre halkının istemediği köpeklere sahip çıkarak evine götürüp bakımlarını üstlendi.

Sosyal medyadan irtibat kurarak sokak köpeklerine sahip çıktığını belirten hayvan sever Fatma Korkmaz, yaptığı açıklamada tanıştığı öğretmenden köpekleri Seydişehir’e kadar getirmelerini istediğini söyledi.

Çocukluğundan beri köpekleri sevdiğini belirten Korkmaz, “ Ben hayvanlara düşkün biriyim. Çocukluğumdan beri evde kedi köpek besliyorum. Ailem de buna alıştı. Sosyal medyada 4 adet köpeğin resimlerini yayınlayarak bakmak isteyenlere verilecek ilanını gördüm. 15 günlük iletişimden tanıştığım Kübra öğretmen sayesinde yavru köpekleri Seydişehir’e kadar getirerek Aktaş mahallesindeki evime getirdim. Aşılarını yaptırıp mamalarını veriyorum. Sokak hayvanlarına yardımcı oluyorum. Devletten mama konusunda destek ve yardım bekliyoruz.’’dedi.

Doğanhisar’da öğretmenlik yapan Kübra Balcı, yöre halkın köpeklere ilgisiz kaldığını belirterek, ‘’ çaresiz sokak köpeklerinin bakımını üstlenecek vatandaşlar için hayvan sitesinden ilan yayınladım. Seydişehir’de Fatma Hanım benimle irtibat kurarak sahiplendi. 4 adet yavruyu buraya kadar getirip teslim ettim. Kendisine yetersiz imkânlarına rağmen duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Barınaklarda köpekler hapis oluyor. İmkânı olan vatandaşlarımızın hayvanlara sevgi gösterip sahiplenmelerini istiyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.