whatsapp

Fakülte ve yüksek okul eğitime açıldı

EĞİTİM 24.09.2018 - 11:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Fakülte ve yüksek okul eğitime açıldı

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) bünyesinde Seydişehir’de bulunan 2 fakülte ve bir yüksekokulda 2018- 2019 eğitim öğretim yılına başlandı. Dekan Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, yaptığı açıklamada gelecekte daha güçlü bir Seydişehir ve Üniversite için şimdiden hedefleri ortaya koyduklarını söyledi. Öğrenci ve öğretim görevlilerine başarı dileyen Arıkan, " Bu yıl Mühendislik Fakültemiz ile Sağlık Bilimler Fakültemizde 730 öğrenci, yüksekokulumuz da ise 7 bölümde bin 500 öğrenci eğitim görecek. Yeni eğitim öğretim yılının Seydişehir'e hayırlı olmasını dilerim." diye konuştu.

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) bünyesinde Seydişehir’de bulunan 2 fakülte ve bir yüksekokulda 2018- 2019 eğitim öğretim yılına başlandı.

Dekan Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, yaptığı açıklamada gelecekte daha güçlü bir Seydişehir ve Üniversite için şimdiden hedefleri ortaya koyduklarını söyledi.
Öğrenci ve öğretim görevlilerine başarı dileyen Arıkan, " Bu yıl Mühendislik Fakültemiz ile Sağlık Bilimler Fakültemizde 730 öğrenci, yüksekokulumuz da ise 7 bölümde bin 500 öğrenci eğitim görecek. Yeni eğitim öğretim yılının Seydişehir'e hayırlı olmasını dilerim." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.