whatsapp

Evlenen çiftlere düğün seti

BELEDİYE 17.07.2017 - 12:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Evlenen çiftlere düğün seti

Seydişehir Belediyesi yeni bir çalışma ile yeni evlenen çiftlere evlilik hediyesi veriyor.
Seydişehir Belediyesi tarafından başlatılan uygulamada içerisinde Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı ve Saat bulunan düğün seti Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından evlenen çiftlere takdim ediliyor. Demirözü ve Elbük çiftinin düğün merasimine katılarak mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"Belediyemiz tarafından yeni uygulamaya başladığımız evlilik setimizi çam sakızı, çoban armağanı evlenen çiftlerimize takdim ediyoruz. Amacımız, çiftlerimizin az da olsa mutluluklarına mutluluk katmaktır. Hediyemiz semboliktir fakat manevi öneminin yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu tür insan odaklı çalışmalarımız devam edecektir."dedi.
Seydişehir Belediyesi yeni bir çalışma ile yeni evlenen çiftlere evlilik hediyesi veriyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından başlatılan uygulamada içerisinde Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı ve Saat bulunan düğün seti Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından evlenen çiftlere takdim ediliyor.

Demirözü ve Elbük çiftinin düğün merasimine katılarak mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"Belediyemiz tarafından yeni uygulamaya başladığımız evlilik setimizi çam sakızı, çoban armağanı evlenen çiftlerimize takdim ediyoruz. Amacımız, çiftlerimizin az da olsa mutluluklarına mutluluk katmaktır. Hediyemiz semboliktir fakat manevi öneminin yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu tür insan odaklı çalışmalarımız devam edecektir."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.