whatsapp

Etli ekmeğin özel Ayhan ustası

SİVİL TOPLUM 03.01.2019 - 00:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Etli ekmeğin özel Ayhan ustası

Etli ekmek denilince akla gelen isimlerin en başında Ayhan usta gelir.  Sadi Irmak caddesinde gizem etli ekmek iş yerinde müşterilerine özel günlerde, çeşitli etkinliklerde pişirdiği özel etli ekmeklerle ismini yazdıran Ayhan usta yılbaşında da lezzet tadında marifetini bir kez daha gösterdi. Ayhan Usta kalitesiyle ve güler yüzlü hizmetiyle müşterilerine değişik Metotlarla pişirdiği ekmeklerin bir yenisini yılbaşı akşamında uygulayarak tam not aldı.  Etli ekmeğin üzerini özel günlere has çeşitli yazı ve desenlerle doldurduğunu kaydeden Ayhan Kahraman, ‘’Özel gün ve etkinliklerde ekibimizle birlikte müşterilerimizin isteğine göre lezzetler sunuyoruz.  Bu yılbaşında da müşterilerimizi memnun etmek için bugüne ait özel uygulamalar gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyoruz.’’ dedi.

Etli ekmek denilince akla gelen isimlerin en başında Ayhan usta gelir. 
Sadi Irmak caddesinde gizem etli ekmek iş yerinde müşterilerine özel günlerde, çeşitli etkinliklerde pişirdiği özel etli ekmeklerle ismini yazdıran Ayhan usta yılbaşında da lezzet tadında marifetini bir kez daha gösterdi.

Ayhan Usta kalitesiyle ve güler yüzlü hizmetiyle müşterilerine değişik

Metotlarla pişirdiği ekmeklerin bir yenisini yılbaşı akşamında uygulayarak tam not aldı. 

Etli ekmeğin üzerini özel günlere has çeşitli yazı ve desenlerle doldurduğunu kaydeden Ayhan Kahraman, ‘’Özel gün ve etkinliklerde ekibimizle birlikte müşterilerimizin isteğine göre lezzetler sunuyoruz.  Bu yılbaşında da müşterilerimizi memnun etmek için bugüne ait özel uygulamalar gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyoruz.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.