whatsapp

Esnaf ve sanatkârlar odasından sağlık hizmeti

SİVİL TOPLUM 27.11.2017 - 10:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf ve sanatkârlar odasından sağlık hizmeti

Seydişehir esnaf ve sanatkârlar odası üyelerine yönelik daha önceki yapmış olduğu Sağlık alanında yaptığı anlaşmalara yenilerini ekledi.
Başkan İbrahim Aypar, üyelerinin sosyal güvenlik şemsiyesi altında olsun yada olmasın sağlık ile ilgili problemlerinde de çözümler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Aypar, ‘’Odamız tarafından gerçekleştirdiğimiz protokollere ilaveten Konya Odalar Birliğimizce de daha önceden protokolle anlaşma yapılan Medova, Medline, Konya Hospital, Medicana ve Dünya Göz, gibi sağlık kuruluşları ile oda olarak üyelerimiz adına anlaşmalar yapılmıştır. Üyelerimizin maddi desteklenmesi açısından sağlık sorunlarının çözümünde daha ucuz hizmet alabilmelerinin yolu açılmış oldu. Ayrıca yapılan anlaşmalarla tedavilerin daha kısa sürede yapılması sağlanmış olacaktır. Belirtilen sağlık kurumlarına başvurup yaralanmak isteyen üyelerimiz odamızdan alacakları bir sicil belgesiyle işlerini görebileceklerdir. Yapılan bu anlaşmaların tüm Esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi.
Seydişehir esnaf ve sanatkârlar odası üyelerine yönelik daha önceki yapmış olduğu Sağlık alanında yaptığı anlaşmalara yenilerini ekledi.

Başkan İbrahim Aypar, üyelerinin sosyal güvenlik şemsiyesi altında olsun yada olmasın sağlık ile ilgili problemlerinde de çözümler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Aypar, ‘’Odamız tarafından gerçekleştirdiğimiz protokollere ilaveten Konya Odalar Birliğimizce de daha önceden protokolle anlaşma yapılan Medova, Medline, Konya Hospital, Medicana ve Dünya Göz, gibi sağlık kuruluşları ile oda olarak üyelerimiz adına anlaşmalar yapılmıştır. Üyelerimizin maddi desteklenmesi açısından sağlık sorunlarının çözümünde daha ucuz hizmet alabilmelerinin yolu açılmış oldu. Ayrıca yapılan anlaşmalarla tedavilerin daha kısa sürede yapılması sağlanmış olacaktır. Belirtilen sağlık kurumlarına başvurup yaralanmak isteyen üyelerimiz odamızdan alacakları bir sicil belgesiyle işlerini görebileceklerdir. Yapılan bu anlaşmaların tüm Esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.