whatsapp

Esnaf ve sanatkârlar odasından, e–imza hizmeti

SİVİL TOPLUM 12.06.2020 - 09:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf ve sanatkârlar odasından, e–imza hizmeti

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ticari hayat için zorunluluk haline gelen, E–İmzanın(Elektronik İmza) dönemine geçiyor. Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar, Esnaf ve Sanatkârın teknoloji ve iletişim çağına ayak uydurması adına, üyelere zaman ve iş kaybı yaşatmadan yerinde hizmet gerçekleştireceklerini ifade etti. Aypar, ‘’Bu bağlamda, odamıza kayıtlı Elektrik tesisatçısı üyelerimizin, MEPAŞ’ tarafından zorunlu hale getirilen ve 1 Temmuz’a kadar alınması gereken E–İmza ( Elektronik İmza)larını, odamızca anlaşma sağladığımız, TURKTRUST yetkili firma yetkilileriyle odamız hizmet binasında anlaşmaya vardık. E–İmza, Yıllık cirosu 5 000.000 TL üzeri olan veya kanunen zaman içinde kurumlar tarafından istenilebilen ve kişinin ıslak imzasının elektronik belgesi konumundadır. Gelişen Ticari hayatın içinde zamanla her işletme sahibinin elinde bulunduracağı belge haline gelebilecektir. Dolayısı ile ihtiyacı olan oda üyelerimize bu hizmeti de gerçekleştirmiş olacağız.’’ Dedi.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ticari hayat için zorunluluk haline gelen, E–İmzanın(Elektronik İmza) dönemine geçiyor.

Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar, Esnaf ve Sanatkârın teknoloji ve iletişim çağına ayak uydurması adına, üyelere zaman ve iş kaybı yaşatmadan yerinde hizmet gerçekleştireceklerini ifade etti.

Aypar, ‘’Bu bağlamda, odamıza kayıtlı Elektrik tesisatçısı üyelerimizin, MEPAŞ’ tarafından zorunlu hale getirilen ve 1 Temmuz’a kadar alınması gereken E–İmza ( Elektronik İmza)larını, odamızca anlaşma sağladığımız, TURKTRUST yetkili firma yetkilileriyle odamız hizmet binasında anlaşmaya vardık.

E–İmza, Yıllık cirosu 5 000.000 TL üzeri olan veya kanunen zaman içinde kurumlar tarafından istenilebilen ve kişinin ıslak imzasının elektronik belgesi konumundadır. Gelişen Ticari hayatın içinde zamanla her işletme sahibinin elinde bulunduracağı belge haline gelebilecektir. Dolayısı ile ihtiyacı olan oda üyelerimize bu hizmeti de gerçekleştirmiş olacağız.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.