whatsapp

Esnaf ve sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatifinden duyuru

SİVİL TOPLUM 08.01.2021 - 17:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf ve sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatifinden duyuru

Sınırlı sorumlu Seydişehir esnaf ve sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatifi başkanlığı, 2021 yılı cari faiz oranları yıllık 17 olarak belirlendiğinden dolayı hazine destekli kooperatif kredileri faiz oranları 04.01.2021 tarihinden itibaren yıllık 8.5 olarak belirlendiğini açıkladı. Başkan Durmuş Onar, ‘’Bu tarihten önceki kullanılmış olan krediler eski faiz oranları ile ödemeye devam edeceklerdir. Kredinin amacı dışında kullanıldığı bankaca tespit edilmesi halinde ve kredi kullandıktan sonra vergi kaydı sildirilmesi halinde hazine desteği iptal olduğundan yıllık 17 faiz oranı ile kalan borcunu ödeyeceklerdir. Kredi kullanan ortaklarımızın bu konulara önemle dikkat etmesi gerekmektedir.’’ dedi.

Sınırlı sorumlu Seydişehir esnaf ve sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatifi başkanlığı, 2021 yılı cari faiz oranları yıllık 17 olarak belirlendiğinden dolayı hazine destekli kooperatif kredileri faiz oranları 04.01.2021 tarihinden itibaren yıllık 8.5 olarak belirlendiğini açıkladı.

Başkan Durmuş Onar, ‘’Bu tarihten önceki kullanılmış olan krediler eski faiz oranları ile ödemeye devam edeceklerdir. Kredinin amacı dışında kullanıldığı bankaca tespit edilmesi halinde ve kredi kullandıktan sonra vergi kaydı sildirilmesi halinde hazine desteği iptal olduğundan yıllık 17 faiz oranı ile kalan borcunu ödeyeceklerdir. Kredi kullanan ortaklarımızın bu konulara önemle dikkat etmesi gerekmektedir.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.