whatsapp

Esnaf odasından kutlama mesajı

SİVİL TOPLUM 03.05.2019 - 12:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf odasından kutlama mesajı

Esnaf sanatkârlar odası başkanı; Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınladı. Seydişehir Esnaf sanatkârlar odası başkanı İbrahim Aypar yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle yaptığı açıklamada, "Kurtuluş, ancak Gerçek İslamı yaşamak ve yaşatmakla gerçekleşir" dedi. Başkan Aypar; İnsanlık tarihinde, bütün kâinatın ve canlıların rahat ve huzurlu yaşaması, yaratana olan kulluk görevini Yapması için Allah elçiler göndermiştir. Azgınlığın, sapkınlığın ve şirkin hat safhaya ulaştığı, on dört asır önce yeryüzünde hüküm süren, İnsanlığın perişan edildiği, kız çocuklarının diri diri gömüldüğü, insan hırsının son haddine ulaştığı süreçte, Allah C.C elçisi (Peygamberimiz S.A.V ) aracılığı ile son olarak İslam dinini göndermiştir. İslam’ın yeryüzüne yayılmaya başladığı her yıl ve asırda, yeryüzüne bereket, insanlar arasında din Ayırımı olmaksızın kardeşlik, yaratana kulluk, kısacası kâinatın en şerefli varlığı insan bu sayede, en Müstesna güzellikleri yaşama şansı bulmuştur. İşte kutsal dinin yeryüzüne gönderilmeye başladığı Kutsal ay Ramazan ayıdır. Gerçek inanan Müslüman’ın Her yıl özlemle bekleyip yaşadığı bir Ramazan Ayına erişmiş bulunmaktayız. Yirmi birinci asrı yaşadığımız dünyada yıllar öncesinde kâfirin Uygulamalarını tekrar senaryo edip Tüm dünya Müslümanlarına zulüm yapılmaktadır. Ancak bu dönemde sadece kâfire suç isnat etmektense, Müslüman’ında islamı ne kadar yaşadığını sorgulamakta fayda olduğunu düşünüyorum diyen Başkan Aypar, Kurtuluşun gerçek islamı yaşamakla olacağı düşüncesiyle, vatanın bölünmez bütünlüğünü örnek alarak, üreten, geleneklerine, tarihine sahip çıkan yeni nesiller yetiştirmekle mümkün olacaktır. İdrak edeceğimiz Ramazan ayının Allah C.C.’ ne kulluğumuzu tekrar gözden geçirmek, yaratanın yarattıklarına aynı hassasiyetle davranmak, Toplum düzenine İslami ölçülerde katkı sağlamak ve rızkın helaliyle olması dileklerimle, Tüm İslam Âlemi ve Türk dünyasının ramazan ayını tebrik ediyor, ihtiyacımız duaların ortaklaşa olmasını cenabı Allah ‘tan niyaz ederim. Dedi.

Esnaf sanatkârlar odası başkanı; Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Seydişehir Esnaf sanatkârlar odası başkanı İbrahim Aypar yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle yaptığı açıklamada, "Kurtuluş, ancak Gerçek İslamı yaşamak ve yaşatmakla gerçekleşir" dedi.

Başkan Aypar; İnsanlık tarihinde, bütün kâinatın ve canlıların rahat ve huzurlu yaşaması, yaratana olan kulluk görevini Yapması için Allah elçiler göndermiştir. Azgınlığın, sapkınlığın ve şirkin hat safhaya ulaştığı, on dört asır önce yeryüzünde hüküm süren, İnsanlığın perişan edildiği, kız çocuklarının diri diri gömüldüğü, insan hırsının son haddine ulaştığı süreçte,

Allah C.C elçisi (Peygamberimiz S.A.V ) aracılığı ile son olarak İslam dinini göndermiştir. İslam’ın yeryüzüne yayılmaya başladığı her yıl ve asırda, yeryüzüne bereket, insanlar arasında din Ayırımı olmaksızın kardeşlik, yaratana kulluk, kısacası kâinatın en şerefli varlığı insan bu sayede, en Müstesna güzellikleri yaşama şansı bulmuştur. İşte kutsal dinin yeryüzüne gönderilmeye başladığı Kutsal ay Ramazan ayıdır. Gerçek inanan Müslüman’ın Her yıl özlemle bekleyip yaşadığı bir Ramazan Ayına erişmiş bulunmaktayız. Yirmi birinci asrı yaşadığımız dünyada yıllar öncesinde kâfirin Uygulamalarını tekrar senaryo edip Tüm dünya Müslümanlarına zulüm yapılmaktadır.

Ancak bu dönemde sadece kâfire suç isnat etmektense, Müslüman’ında islamı ne kadar yaşadığını sorgulamakta fayda olduğunu düşünüyorum diyen Başkan Aypar, Kurtuluşun gerçek islamı yaşamakla olacağı düşüncesiyle, vatanın bölünmez bütünlüğünü örnek alarak, üreten, geleneklerine, tarihine sahip çıkan yeni nesiller yetiştirmekle mümkün olacaktır. İdrak edeceğimiz Ramazan ayının Allah C.C.’ ne kulluğumuzu tekrar gözden geçirmek, yaratanın yarattıklarına aynı hassasiyetle davranmak,

Toplum düzenine İslami ölçülerde katkı sağlamak ve rızkın helaliyle olması dileklerimle, Tüm İslam

Âlemi ve Türk dünyasının ramazan ayını tebrik ediyor, ihtiyacımız duaların ortaklaşa olmasını cenabı Allah ‘tan niyaz ederim. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.