whatsapp

Esnaf odasından 15 Temmuz açıklaması

SİVİL TOPLUM 11.07.2017 - 15:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf odasından 15 Temmuz açıklaması

Türk ulusu, Anadolu’nun bu güzel diyarında var olduğu günden bu güne kadar, İslam’ın yayılması ve yaşanması adına birçok mübadelelerden geçti.
Gerek haçlı zihniyeti ve gerekse Türk düşmanlığını elinden bırakmayan dış güç bağlantılı şer odakları, Aziz milletimize fırsat buldukça bu zulmü reva görmüştür. Kurtuluş Savaşında tüm dünyaya ulus olarak verdiğimiz dersten akıllanmayan dış güçler ve onun uzantısı iç güçler 15 Temmuz 2016 tarihinde, Türk halkının kazanımları ile meydana gelmiş ordumuzun silahını yine şanlı ulusumuzun insanına doğrultacak kadar hainleşmiştir. Ancak bu vatanın gerçek sahipleri aziz milletimiz, canı pahasına da olsa bu hain saldırı ve girişimini bertaraf etmiştir. Yıldönümünde böylesi karanlık günlerin bir daha yaşanmaması en büyük arzumuzdur. Cefakâr ve Fedakâr esnaf ve Sanatkârımız yaşanan o acı günlerde ülkesine bayrağına ve inancına sahip çıkmış, ülke bütünlüğünü parçalamaya azmetmiş hain bölücülere fırsat vermemiştir. Şehitlerimizin kanlarıyla yeniden doğmuş şanlı yurdumuzun bekası için üzerimize düşen görev, 15 Temmuzları unutmadan, çok çalışmak üretmek ve birlik ve beraberliğimiz için var gücümüzle mücadele etmektir. Vatanın bölünmez bütünlüğü için görevi başında hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi Rahmet ve Şükranla anıyor, Aziz Milletimize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi bildiriyoruz. Esnaf Ve Sanatkârlar Odası / Yönetim Kurulu
Türk ulusu, Anadolu’nun bu güzel diyarında var olduğu günden bu güne kadar, İslam’ın yayılması ve yaşanması adına birçok mübadelelerden geçti.

Gerek haçlı zihniyeti ve gerekse Türk düşmanlığını elinden bırakmayan dış güç bağlantılı şer odakları, Aziz milletimize fırsat buldukça bu zulmü reva görmüştür. Kurtuluş Savaşında tüm dünyaya ulus olarak verdiğimiz dersten akıllanmayan dış güçler ve onun uzantısı iç güçler 15 Temmuz 2016 tarihinde, Türk halkının kazanımları ile meydana gelmiş ordumuzun silahını yine şanlı ulusumuzun insanına doğrultacak kadar hainleşmiştir.

Ancak bu vatanın gerçek sahipleri aziz milletimiz, canı pahasına da olsa bu hain saldırı ve girişimini bertaraf etmiştir. Yıldönümünde böylesi karanlık günlerin bir daha yaşanmaması en büyük arzumuzdur. Cefakâr ve Fedakâr esnaf ve Sanatkârımız yaşanan o acı günlerde ülkesine bayrağına ve inancına sahip çıkmış, ülke bütünlüğünü parçalamaya azmetmiş hain bölücülere fırsat vermemiştir.

Şehitlerimizin kanlarıyla yeniden doğmuş şanlı yurdumuzun bekası için üzerimize düşen görev, 15 Temmuzları unutmadan, çok çalışmak üretmek ve birlik ve beraberliğimiz için var gücümüzle mücadele etmektir. Vatanın bölünmez bütünlüğü için görevi başında hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi Rahmet ve Şükranla anıyor, Aziz Milletimize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi bildiriyoruz.

Esnaf Ve Sanatkârlar Odası / Yönetim Kurulu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.