whatsapp

Esnaf odası üyelerine Şekerbank’tan destek

EKONOMİ 18.04.2019 - 12:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf odası üyelerine Şekerbank’tan destek

Seydişehir Şeker Bank Şubesi, Esnaf Bankacılığı çerçevesince başlattığı, kapımız esnafa açık kampanyası için Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile protokol imzaladı. Protokol imza töreninde konuşan Şekerbank Şube Müdürü, Murat Özdemir,                      ‘’Ekonomik sıkıntı içinde olan Esnafımızın yanında yer almak, sıkıntılarına bir nebze çare olabilmek amacıyla, Bankamızın politikası gereği hem düşük faizli kredi, hem de işyerlerinde kullandıkları POS cihazları ve internet bankacılığı gibi değişik ürünlerde tanıyacağımız kolaylık ve indirimlerle esnafımızı rahatlatabilme gayesini taşıyoruz. Esnaf Odamızın üyelerine yönelik çalışma için bir protokol imzaladık. Tüm Esnafımıza hayırlı olsun’’ dedi. Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar; ‘’Sosyal ve Ekonomik alanda daima üyelerimizin yanında olan oda yönetimi olarak, bugün Şekerbank Seydişehir Şubemizle yeni bir anlaşma sağladık. Oda bünyemizde faaliyette olan KOSGEB temsilciği aracılığı ile ve Diğer bankalarla, Dönem Dönem Esnafımız için yaptığımız bu çalışmalarla üyelerimize biraz olsun nefes aldırmak amacını taşıyoruz. Yaptığımız bu çalışma hakkında üyelerimiz Şekerbank şubesine uğrayarak gerekli bilgileri edinebileceklerdir.  İmzalanan protokolün üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’

Seydişehir Şeker Bank Şubesi, Esnaf Bankacılığı çerçevesince başlattığı, kapımız esnafa açık kampanyası için Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile protokol imzaladı.

Protokol imza töreninde konuşan Şekerbank Şube Müdürü, Murat Özdemir,                      ‘’Ekonomik sıkıntı içinde olan Esnafımızın yanında yer almak, sıkıntılarına bir nebze çare olabilmek amacıyla, Bankamızın politikası gereği hem düşük faizli kredi, hem de işyerlerinde kullandıkları POS cihazları ve internet bankacılığı gibi değişik ürünlerde tanıyacağımız kolaylık ve indirimlerle esnafımızı rahatlatabilme gayesini taşıyoruz. Esnaf Odamızın üyelerine yönelik çalışma için bir protokol imzaladık. Tüm Esnafımıza hayırlı olsun’’ dedi.

Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar; ‘’Sosyal ve Ekonomik alanda daima üyelerimizin yanında olan oda yönetimi olarak, bugün Şekerbank Seydişehir Şubemizle yeni bir anlaşma sağladık. Oda bünyemizde faaliyette olan KOSGEB temsilciği aracılığı ile ve Diğer bankalarla, Dönem Dönem Esnafımız için yaptığımız bu çalışmalarla üyelerimize biraz olsun nefes aldırmak amacını taşıyoruz. Yaptığımız bu çalışma hakkında üyelerimiz Şekerbank şubesine uğrayarak gerekli bilgileri edinebileceklerdir.  İmzalanan protokolün üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.