whatsapp

Esnaf odası seçimlerine doğru

SİVİL TOPLUM 06.01.2018 - 12:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf odası seçimlerine doğru

Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Harun Çelik, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Çelik, yaptığı açıklamada esnafın derdini bilen, esnaflarla iç içe olan, gerçekten ve gönülden çalışacak, yeni bir ekip oluşturduklarını söyledi. Günün birlik ve beraberlik günü olduğunu aktaran Çelik, "Bu ekiple odamıza daha güzel hizmetler vereceğimize, üyelerimizi kaynaştıracağımıza ve tanıştıracağımıza, hep birlikte güzel projeler yapacağımıza inandık. Bu vesile ile seçimlere katılma kararı aldık. Bütün üyelerime hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu. Çözüm üretmek için çalışıyoruz. Biz hemşehrilerimiz ile iç içeyiz. Hizmetlerimizin karşılığını hep beraber alıyoruz."
Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Harun Çelik, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Çelik, yaptığı açıklamada esnafın derdini bilen, esnaflarla iç içe olan, gerçekten ve gönülden çalışacak, yeni bir ekip oluşturduklarını söyledi.
Günün birlik ve beraberlik günü olduğunu aktaran Çelik, "Bu ekiple odamıza daha güzel hizmetler vereceğimize, üyelerimizi kaynaştıracağımıza ve tanıştıracağımıza, hep birlikte güzel projeler yapacağımıza inandık. Bu vesile ile seçimlere katılma kararı aldık. Bütün üyelerime hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Çözüm üretmek için çalışıyoruz. Biz hemşehrilerimiz ile iç içeyiz. Hizmetlerimizin karşılığını hep beraber alıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.