whatsapp

Esnaf Odası Dünya Göz İle Hizmet Anlaşması

SİVİL TOPLUM 09.08.2017 - 08:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf Odası Dünya Göz İle Hizmet Anlaşması

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, üyelerinin Dünya göz Konya Hastanesinden indirimli hizmet alacaklarını bildirdi.
Dünya göz Konya Müdürü Cahit Durmaz ile Konya’da İmza protokolü imzaladıklarını ifade eden Oda başkanı İbrahim Aypar, esnaf camiasına hayırlı uğurlu olmasını dilediğini söyledi. Dünya göz tüm üye esnaflarımıza hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aypar,        ‘’Yönetim Kurulu olarak üyelerimizin sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarının rahat karşılanabilmesi için bugüne kadar birçok ilklere imza attık. Bu gün de üyelerimiz adına sağlık ile ilgili üzerinde uzunca zamandır çalıştığımız programı hayata geçirdik. Üyelerimizin göz ile ilgili problemleri, muayene tedavi ve her türlü göz ameliyatları için indirimli muayene ve özel fiyat uygulama protokolü gerçekleştirdik.  Esnafımızın daima güzellikleri kendi gözleriyle görebilmesi umudu ile yapılan bu çalışma bütün üyelerimize hayırlı uğurlu olsun.’’dedi.
Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, üyelerinin Dünya göz Konya Hastanesinden indirimli hizmet alacaklarını bildirdi.

Dünya göz Konya Müdürü Cahit Durmaz ile Konya’da İmza protokolü imzaladıklarını ifade eden Oda başkanı İbrahim Aypar, esnaf camiasına hayırlı uğurlu olmasını dilediğini söyledi.
Dünya göz tüm üye esnaflarımıza hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aypar,       

‘’Yönetim Kurulu olarak üyelerimizin sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarının rahat karşılanabilmesi için bugüne kadar birçok ilklere imza attık. Bu gün de üyelerimiz adına sağlık ile ilgili üzerinde uzunca zamandır çalıştığımız programı hayata geçirdik. Üyelerimizin göz ile ilgili problemleri, muayene tedavi ve her türlü göz ameliyatları için indirimli muayene ve özel fiyat uygulama protokolü gerçekleştirdik.  Esnafımızın daima güzellikleri kendi gözleriyle görebilmesi umudu ile yapılan bu çalışma bütün üyelerimize hayırlı uğurlu olsun.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.