whatsapp

Esnaf Kefalet yönetiminden CHP'ye ziyaret

SİVİL TOPLUM 24.01.2019 - 21:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf Kefalet yönetiminden CHP'ye ziyaret

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar ve yönetim kurulu üyeleri, CHP ilçe başkanlığı seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. CHP ilçe başkanı Orhan Özel, Belediye Başkan adayı Mehmet Katlav ve yöneticiler Esnaf Kefalet kooperatifi başkanı Durmuş Onar ile yöneticilerini kapıda karşıladılar. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin memlekete hayırlı olmasını dileyen esnaf başkanı Onar, CHP yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Demokrasinin en güzel taraflarından birinin de istişareler olduğuna dikkat çeken Başkan Özel, ve Katlav yapılan bu ziyaretten memnun olduklarını belirterek seçimlerden galip çıkarak hep birlikte yapacakları çalışmalarla Seydişehir’e en iyi hizmeti vereceklerini vurguladı.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar ve yönetim kurulu üyeleri, CHP ilçe başkanlığı seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.

CHP ilçe başkanı Orhan Özel, Belediye Başkan adayı Mehmet Katlav ve yöneticiler Esnaf Kefalet kooperatifi başkanı Durmuş Onar ile yöneticilerini kapıda karşıladılar.

31 Mart’ta yapılacak seçimlerin memlekete hayırlı olmasını dileyen esnaf başkanı Onar, CHP yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Demokrasinin en güzel taraflarından birinin de istişareler olduğuna dikkat çeken Başkan Özel, ve Katlav yapılan bu ziyaretten memnun olduklarını belirterek seçimlerden galip çıkarak hep birlikte yapacakları çalışmalarla Seydişehir’e en iyi hizmeti vereceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.