whatsapp

Eski oda başkanına cinayetten 11 yıl 8 ay ceza

ASAYİŞ 11.07.2018 - 13:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Eski oda başkanına cinayetten 11 yıl 8 ay ceza

Seydişehir’de, 9 ay önce evinin önünde çıkan tartışmada bir kişiyi öldürdüğü davada yargılanan eski Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver, 11 yıl 8 ay ceza aldı.
Seydişehir ağır ceza mahkemesinde 27-10-2017 tarihinde Mehmet Emin Kaya’yı tartışma sonucu öldürdüğü iddiasıyla yargılanan eski Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver’in yapılan karar duruşmasında 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada son sözü sorulan Ünver, olay günü öncelikle Kaya’nın kendisine saldırdığını ve kendisini korumak için nefsi müdafaa hakkını kullandığını öne sürdü. Öldürme kastıyla hareket etmediğini iddia eden Ünver, üzgün olduğunu söyleyerek, beraatını istedi. Mahkeme verilen hapis cezasının süresi itirafıyla tutukluluk halinin devamına karar verildi. Dosya bir üst mahkeme olan Ankara Bölge Adliye mahkemesinde istinaf incelemesine gönderileceği örenildi. Olay, Seydişehir ilçesi Kesecik Mahallesinde 27- 10- 2017 tarihinde meydana gelmişti. Eski Oda Başkanı Ahmet Ünver (53), evinin önünde Mehmet Emin Kaya (52) ile tartışmaya başlamış, Kaya tabanca ile vurularak ölmüştü.
Seydişehir’de, 9 ay önce evinin önünde çıkan tartışmada bir kişiyi öldürdüğü davada yargılanan eski Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver, 11 yıl 8 ay ceza aldı.

Seydişehir ağır ceza mahkemesinde 27-10-2017 tarihinde Mehmet Emin Kaya’yı tartışma sonucu öldürdüğü iddiasıyla yargılanan eski Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver’in yapılan karar duruşmasında 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Duruşmada son sözü sorulan Ünver, olay günü öncelikle Kaya’nın kendisine saldırdığını ve kendisini korumak için nefsi müdafaa hakkını kullandığını öne sürdü.

Öldürme kastıyla hareket etmediğini iddia eden Ünver, üzgün olduğunu söyleyerek, beraatını istedi.

Mahkeme verilen hapis cezasının süresi itirafıyla tutukluluk halinin devamına karar verildi. Dosya bir üst mahkeme olan Ankara Bölge Adliye mahkemesinde istinaf incelemesine gönderileceği örenildi.

Olay, Seydişehir ilçesi Kesecik Mahallesinde 27- 10- 2017 tarihinde meydana gelmişti. Eski Oda Başkanı Ahmet Ünver (53), evinin önünde Mehmet Emin Kaya (52) ile tartışmaya başlamış, Kaya tabanca ile vurularak ölmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.