whatsapp

Eski Devlet Hastanesi binası yıkıldı

BELEDİYE 14.02.2017 - 10:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Eski Devlet Hastanesi binası yıkıldı

Seydişehir'de 60 yıl önce Devlet Hastanesi olarak yapılan metruk bina Belediye Fen Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yazışmalar sonucunda binanın tehlike arz etmesinden dolayı yıkılmasına karar verildiğini söyledi. Başkan Tutal;" Seydişehir Devlet Hastanesi olarak yapılmış olup, daha sonra Sağlık Meslek Lisesi olarak hizmet vermekte idi. Sağlık Meslek Lisemizin yeni binasına taşınması ile binamız metruk hale gelerek, uygunsuz durumlarda kullanılmaya başlandı. Yasal olarak yaptığımız girişimler ve yazışmalar sonucunda binanın yıkılma kararı verildi. Yıkım işlemlerine başladık. İlçenin en merkezi yerinde bulunan bina 4 bin 700 metrekarelik bir alanı kaplıyor. Hazine ile takas çalışmalarımız başladı. İnşallah yıkım çalışmamız tamamlanıp, temizlik çalışmamızdan sonra yaz dönemine bu alanımızı aile çay bahçesi olarak düzenleyeceğiz’’dedi.
Seydişehir'de 60 yıl önce Devlet Hastanesi olarak yapılan metruk bina Belediye Fen Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yazışmalar sonucunda binanın tehlike arz etmesinden dolayı yıkılmasına karar verildiğini söyledi.

Başkan Tutal;" Seydişehir Devlet Hastanesi olarak yapılmış olup, daha sonra Sağlık Meslek Lisesi olarak hizmet vermekte idi. Sağlık Meslek Lisemizin yeni binasına taşınması ile binamız metruk hale gelerek, uygunsuz durumlarda kullanılmaya başlandı. Yasal olarak yaptığımız girişimler ve yazışmalar sonucunda binanın yıkılma kararı verildi. Yıkım işlemlerine başladık. İlçenin en merkezi yerinde bulunan bina 4 bin 700 metrekarelik bir alanı kaplıyor. Hazine ile takas çalışmalarımız başladı. İnşallah yıkım çalışmamız tamamlanıp, temizlik çalışmamızdan sonra yaz dönemine bu alanımızı aile çay bahçesi olarak düzenleyeceğiz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.