whatsapp

Eski başkanlardan Mehmet Atalay, başkan Tutal’ı ziyaret etti

BELEDİYE 12.06.2020 - 01:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Eski başkanlardan Mehmet Atalay, başkan Tutal’ı ziyaret etti

Eski Seydişehir Belediye Başkanlarından Mehmet Atalay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti. 1977- 1980 yılları arası Belediye Başkanlığı görevini başarıyla sürdürürken 12 Eylül darbesiyle başkanlık görevinden alınan CHP eski belediye başkanlarından 97 Yaşındaki Mehmet Atalay, mevcut başkan Mehmet Tutal’a nezaket ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Ziyarette geçmiş ve yeni dönemde yapılan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Mehmet Atalay’ın Seydişehir’de önemli izler bırakan değerli Başkanlardan biri olduğunu belirterek; “İçinde yaşadığınız topluma hizmet etmek, kalıcı eserler bırakmak çok değerli bir görevdir. Bu açıdan kentimizin geçmişte hizmet etmiş çok değerli büyüklerimiz var. Mehmet Atalay başkanımızda bunlardan bir tanesidir. Bugün ziyaretime gelmesinden memnuniyet duydum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Eski Seydişehir Belediye Başkanlarından Mehmet Atalay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

1977- 1980 yılları arası Belediye Başkanlığı görevini başarıyla sürdürürken 12 Eylül darbesiyle başkanlık görevinden alınan CHP eski belediye başkanlarından 97 Yaşındaki Mehmet Atalay, mevcut başkan Mehmet Tutal’a nezaket ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Ziyarette geçmiş ve yeni dönemde yapılan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Mehmet Atalay’ın Seydişehir’de önemli izler bırakan değerli Başkanlardan biri olduğunu belirterek; “İçinde yaşadığınız topluma hizmet etmek, kalıcı eserler bırakmak çok değerli bir görevdir. Bu açıdan kentimizin geçmişte hizmet etmiş çok değerli büyüklerimiz var. Mehmet Atalay başkanımızda bunlardan bir tanesidir. Bugün ziyaretime gelmesinden memnuniyet duydum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.