whatsapp

Ersöz, gençlik merkezi inşaatını inceledi

BELEDİYE 06.07.2018 - 08:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ersöz, gençlik merkezi inşaatını inceledi

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Seydişehir’e geldi.
Konya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Personel Şube Müdürü Abdurrahman Şahin, Meram İlçe Spor Müdürü Mustafa Koç Alaylar Mahallesinde inşaatı devam eden gençlik merkezinde inceleme yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gençlik merkezi tamamlanınca gençlerin sosyal ve kültürel donanıma sahip olacaklarını söyledi. Gençlik merkezinin 5 bin m2’lik bir alana sahip olduğunu kaydeden Başkanı Tutal, ‘’Gençlik merkezinde kütüphane, bilgisayar salonu, müzik ve edebiyat alanında derslerin verilebileceği spor salonu ve kafeteryası bulunuyor. " dedi. Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, ‘’Çalışmaları takip ediyoruz. Bu yıl içerisinde tamamlanacak olan tesiste gençler hoşça vakit geçirebilecekler."dedi.
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Seydişehir’e geldi.

Konya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Personel Şube Müdürü Abdurrahman Şahin, Meram İlçe Spor Müdürü Mustafa Koç Alaylar Mahallesinde inşaatı devam eden gençlik merkezinde inceleme yaptı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gençlik merkezi tamamlanınca gençlerin sosyal ve kültürel donanıma sahip olacaklarını söyledi.

Gençlik merkezinin 5 bin m2’lik bir alana sahip olduğunu kaydeden Başkanı Tutal, ‘’Gençlik merkezinde kütüphane, bilgisayar salonu, müzik ve edebiyat alanında derslerin verilebileceği spor salonu ve kafeteryası bulunuyor. " dedi.

Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, ‘’Çalışmaları takip ediyoruz. Bu yıl içerisinde tamamlanacak olan tesiste gençler hoşça vakit geçirebilecekler."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.